Υλικά
για 4 άτομα
20
γαρίδες μέτριες νο 2
2
κουτ. γλυκού κουρκουμά
2
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1
λεμόνι ξύσμα και χυμό
1
κουτ. γλυκού κόκκους πιπέρι
1
ποτήρι λευκό κρασί
1
σφηνάκι τσίπουρο
2
σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι
–ρίγανη
Εκτέλεση
συνταγής
Καθαρίσετε
τις γαρίδες, σε τηγάνι ζεσταίνετε το
ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το σκόρδο
πολύ γρήγορα προσθέστε τις γαρίδες
αφήστε να σιγοψηθούν για 3-4 λεπτά.
Σβήστε
με το κρασί ,τσίπουρο κατόπιν προσθέστε
τον κουρκουμα το ξύσμα λεμονιού και
χυμό και αφήστε να σιγοβράσουν για 2-4
λεπτά αλατίστε και προσθέστε την ρίγανη
πριν σερβίρετε.
(
προαιρετικά σερβίρετε τις γαρίδες με
ρύζι ).
καλημέρα στην όμορφη ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!
Tolis
Anastasios
Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου