Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Α' Ηπειρώτικο Αντάμωμα του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείου Έβρου, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.



































Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Δεκ 2015, το Α' Ηπειρώτικο Αντάμωμα, η πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Εβρου  <<ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ>>. Η εκδήλωση έγινε στο Νέο Χειμωνιό Βορείου 'Εβρου,  σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου γλέντησαν μέχρι πρωίας, ηπειρώτικα και παραδοσιακά τα μέλη του Συλλόγου και οι φίλοι, έτσι όπως ξέρουν οι Ηπειρώτες να γλεντούν.


 Επίσημος προσκεκλημμένος στην εκδήλωση ήταν ο ιστορικός  Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης "Αγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων" που  στηρίζοντας την παράδοση επισκεύτηκε την εκδήλωση με μελη του προεδρείου του συλλόγου και του χορευτικού τμήματος, που απέδωσαν ηπειρώτικους χορούς καταχειροκροτούμενοι.

Σε δηλώσεις τους, οι διοργανωτές ανέφεραν ότι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από την μαζική συμμετοχή και ότι η εκδήλωση αυτή και οι άλλες δράσεις του νεοσύστατου Ηπειρώτικου Συλλόγου του ακριτικού Βόρειου Έβρου, τους χαλυβδώνουν για την συνέχεια δεδομένου ότι οι προοπτικές είναι ευοίωνες  και το ενδιαφέρον των Ηπειρωτών και των ντόπιων μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: