Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού κ. Ν. Καλαντζή.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Γεννηματά
Ταχ. Κώδικας:48 200 Φιλιππιάδα
Τηλ: 26833 – 60600 Φιλιππιάδα 30/12/2015
Fax: 26830 – 24667

Αφήνουμε πίσω μας το 2015, μια χρονιά γεμάτη από δυσκολίες για ολόκληρη τη χώρα και την κοινωνία, αλλά και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα. Κάθε τέλος όμως, σηματοδοτεί μια νέα αρχή και υποκρύπτει την ελπίδα για κάτι καλύτερο.
Αν και οι οιωνοί δεν δείχνουν να είναι καλοί, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συνδημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας, ότι η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, θα υπερβάλουμε εαυτούς για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.
Εύχομαι η καινούργια χρονιά ν' αποτελέσει την απαρχή για μία νέα αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της χώρας και να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.
Στον καθένα και στην κάθε μία ξεχωριστά, εύχομαι καλή δύναμη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευόδωση στόχων και προσδοκιών και στους νέους του τόπου μας να μην απογοητευτούν αλλά αντίθετα με θετική ενέργεια και καλή διάθεση ν' αγωνιστούν για την πρόοδό τους και την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Ο Δήμος Ζηρού θα είναι πάντα κοντά τους να στηρίξει τις προσπάθειές τους.

Καλή Πρωτοχρονιά & Χρόνια Πολλά!

Ο Δήμαρχος Ζηρού
Νικόλαος Καλαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: