Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Παραλία Κυανή Ακτή Πρέβεζας. Απολαύστε τα video



























Απολαύστε τα video

























Η Κυανή Ακτή (τοποδείκτης)είναι η πλησιέστερη παραλία της πόλης της Πρέβεζας. Κάποτε που ο κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα για εύκολες μετακινήσεις ήταν στις δόξες της και συγκέντρωνε κόσμο από όλα τα γύρω μέρη μιας και αυτή ήταν η πιο εύκολα προσβάσιμη με τη δημόσια συγκοινωνία. Σήμερα, αν και έχει χάσει πολλή από την αίγλη του παρελθόντος, δεν παύει να είναι η πιο εύκολη λύση για μπανάκι από τους ντόπιους αλλά και καταφύγιο για τις μέρες που έχει κύμα στις άλλες παραλίες


























 


Την επισκέφτηκα σούρουπο αφού πριν είχα επισκεφτεί και άλλες παραλίες οι οποίες εκείνη τη μέρα είχαν κάμποσο κυματάκι. Εδώ όμως η θάλασσα ήταν λάδι! Ας το έχετε υπόψιν για τις φουρτουνιασμένες μέρες.





Στην παραλία υπάρχει και μαγαζί. Είχε σουρουπώσει για τα καλά όταν έφτασα εδώ οπότε δεν έκανα μπάνιο στα νερά της. Την ξέρω όμως από πολύ παλιά και θυμάμαι ότι αν και είναι γενικά μια ρηχή παραλία, παρουσίαζε σε μερικά σημεία κάποιες απότομες βαθύνσεις. Η άμμος είναι πολύ ψιλή, ευχάριστη στο πόδι κατά το βάδισμα αλλά "κολλιτσίδα" για το δέρμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: