Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Έγινε “ ...το έλα να δείς, ..να πιείς ..και να χορέψεις » το Σάββατο 20 Ιούνη στο Ίλιον στο γλέντι του Συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου.





Το κέφι που είχε το πανηγύρι των Ηπειρωτών στο Θέατρο Πέτρας, μετέφεραν και προσαύξησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου  στο γλέντι που έστησαν το Σάββατο 20 Ιούνη.
Η πολύ καλή οργάνωση, η άριστη εξυπηρέτηση και η εξαίσια γνήσια Ηπειρώτικη παραδοσιακή κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, συνετέλεσαν ώστε το κέφι να ανεβεί στα ύψη και το γλέντι να κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα.
Πρέπει να τονίσουμε την προσωπική εργασία όλου του Δ.Σ. του Συλλόγου που δεν αρκέστηκε σε δημόσιες σχέσεις , αλλά από νωρίς είχαν στηθεί στα πόστα τους και συνέβαλαν στην πολύ καλή εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.
Παραβρέθηκε κλιμάκιο της Π.Σ.Ε. , αντιπροσωπείες από  Συλλόγους Ηπειρωτών και ο δήμαρχος της πόλης συνοδευόμενος από πολλούς δημοτικούς συμβούλους.
Με μπροστάρηδες τους Χρήστο και Μαρίκα Γκόνη, Δημήτρη Δάλλα, Έφη Ρούτη και Βασίλη Τσούνη από την μία πλευρά και την κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου σε μεγάλα κέφια από την άλλη, ήτανε φυσιολογικό το ότι έγιναν όλοι μούσκεμα από τον πολύ χορό, ίδρωσαν την φανέλα τους στην κυριολεξία
Συγχαρητήρια σε όλους, ο θεός να τους δίνει δύναμη πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
Πάντα τέτοια και με υγεία.
Για τα υπόλοιπα ας μιλήσουν οι φωτογραφίες


































































































romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: