Κυριακή 20 Απριλίου 2014

O καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βαγγέλης Αυδίκος μιλάει για την υποψηφιότητά του, για Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας με το ψηφοδέλτιο της Όλγας Γεροβασίλη

aydikos 1

O καθηγητής πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ Βαγγέλης Αυδίκος ήταν καλεσμένος στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 και μίλησε για την υποψηφιότητα του για Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό Ήπειρος Ανατροπής με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη. 



Ο κ Αυδίκος ανάφερε ότι στην Ήπειρο ζούμε εποχές στασιμότητας και φτώχειας και πρέπει να πούμε όχι στις παλιές πελατειακές σχέσεις. Τόνισε δε ότι το ψηφοδέλτιο της κας Γεροβασίλη τον καλυπτει ιδεολογικά και πρακτικά. 
Σχετικά με την υποψηφιότητά του, ως δάσκαλος σημείωσε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί για καλύτερες συνθήκες για τους νέους και εξήγησε ότι πρέπει στις εκλογές να μπει τέλος στις πρακιτκές γιορτών και κορδελών.
Η αυτοδιοίκηση είναι πάνω απ' όλα πολιτική μάχη ανάφερε ο κ Αυδίκος, "Πρέπει να δώσουμε  ένα όραμα και μια κατεύθυνση πολιτική" "Παλεύουμε για μια Ήπειρο με φυσικό πλούτο, Παλεύουμε για μια Ήπειρο με γεωργία" ενάντια στις περικοπές, στο μνημόνιο και την καταστροφή του περιβάλλοντος σημείωσε. 
Ακούστε το απόσπασμα:



www.prisma951.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: