Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ανεμοστρόβιλοι σκοτώνουν 18 άτομα στο Αρκάνσας των ΗΠΑ.


Ανεμοστρόβιλοι κτύπησαν τις  κεντρικές και νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ, την περασμένη  Δευτέρα το πρωί.  Στο Αρκάνσας ήταν το πιο δύσκολο χτύπημα, με τουλάχιστον 16 νεκρούς. Σύμφωνα με το weather.com,  οι ισχυρές καταιγίδες και οι ανεμοστρόβιλοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.


Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες είναι από την αυτόματη μετάφραση της google από ταο αγγλικό κείμενο.

Στην παραπάνω φωτογραφία,μια σειρά από ελαφρά ζημιές σπίτια, κορυφή, πρόσωπο κατέστρεψε σπίτια σε Vilonia, κιβωτός, γειτονιά Δευτέρα, 28 του Απριλίου του 2014 μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη αργά την Κυριακή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 16 άτομα.


Lori Berseth (R) είναι παρηγοριά μετά την αναζήτηση εξαφανισθέντων μαύρο Λαμπραντόρ σκύλο της, Lucille, μετά από μια ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε την πόλη του Mayflower, Αρκάνσας, 27 του Απριλίου του 2014.


Πρώτον Στο βίντεο ειδήσεων φωτογράφος βίντεο Brad Mack καλύπτει τη βλάβη που παρατηρείται μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη του Mayflower, Αρκάνσας περίπου 19:30 CST, τέλη 27 Απριλίου 2014. Σε Mayflower, μερικά από τα περίπου 45 σπίτια καταστράφηκαν σε μια νεότερη και υποδιαίρεση ένα ξυλουργείο είχε καταστραφεί, δήλωσε ο Will Elder, δημοτικός σύμβουλος στην πόλη 2.300 άτομα.


Μια πλάκα σκυροδέματος και μπάζα είναι το μόνο που έχει απομείνει από ένα σπίτι σε Vilonia, κιβωτός, 28, Απριλίου 2014, μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη αργά την Κυριακή. Ένα σύστημα ανεμοστρόβιλος άρπαξαν μέσα από αρκετές πολιτείες στις κεντρικές ΗΠΑ και άφησε τουλάχιστον 17 νεκρούς σε ένα βίαιο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν καταιγίδα, σύμφωνα με αξιωματούχους.


Σε αυτό το φυλλάδιο που παρέχονται από την Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) από τον δορυφόρο GOES-East, ένα καιρικό σύστημα κινείται πάνω από τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες που παρήγαγαν τουλάχιστον 31 ανεμοστρόβιλοι μέσα από τις πεδιάδες και Νότια απεικονίζεται στις 17:45 UTC. Μετά θανατηφόρα ανεμοστρόβιλοι άρπαξαν μέσα από την περιοχή στις 27 Απριλίου, Μισισιπής, Αρκάνσας, Τέξας, Λουιζιάνα, Τενεσί και όλα κάτω από το ρολόι, όπως οι πολλαπλές καταιγίδες κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών αναμένεται.


Κάτοικοι δείτε ζημιά από την Κυριακή το βράδυ ανεμοστρόβιλος σε Baxter Springs, Kan, Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. Ο ανεμοστρόβιλος άφησε ένα ίχνος της γκρεμίστηκε σπίτια, στριμμένα μέταλλο και κρέμονται γραμμές μεταφοράς ενέργειας. Οι εθελοντές συναντήθηκαν νωρίς τη Δευτέρα για να συζητήσουν τις προσπάθειες καθαρισμού. Αξιωματούχοι έκτακτης ανάγκης λένε 60-70 σπίτια και 20 έως 25 επιχειρήσεις καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημιές στην πόλη.


Δύο άνδρες στέκονται μπροστά από ένα σπίτι καταστράφηκε στο Mayflower, κιβωτός, τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014, μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη αργά την Κυριακή.



Ένα στριμμένο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας πύργος γραμμή είναι τσαλακωμένο στο έδαφος κοντά Mayflower, κιβωτός, Δευτέρα, 28 Απρίλη 2014 μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη αργά την Κυριακή.


Οι άνθρωποι με τα πόδια ανάμεσα σε δύο κατεστραμμένα σπίτια στο Mayflower, κιβωτός, Δευτέρα, 28 Απρίλη 2014, μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη αργά την Κυριακή.



Ζημιές δείχνει το δρόμο της μέσα από ανεμοστρόβιλο Quapaw, Οκλαχόμα, τη Δευτέρα 28 Απριλίου, 2014. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε ότι περισσότερες ανεμοστρόβιλοι, καταστρέφοντας ανέμους και πολύ μεγάλο χαλάζι θα χτυπήσει σε τμήματα του Μισισιπή, Αλαμπάμα, Τενεσί και τη Λουιζιάνα, τη Δευτέρα.


Ένας κάτοικος βόλτες κάτω από κατεστραμμένα γραμμές μεταφοράς ενέργειας μετά από έναν τυφώνα σε Baxter Springs, Kan, τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. 



Ένα ρυμουλκούμενο ταξίδια κάθεται inn τα ερείπια ενός σπιτιού στο Mayflower, κιβωτός, τη Δευτέρα, 28 του Απριλίου 2014, μετά από μια ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη αργά την Κυριακή.



Ένα μονοπάτι συντρίμμια, κάτω, αριστερά όταν ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε ένα Vilonia, κιβωτός, γειτονιά, οδηγεί από τις σειρές των σπιτιών τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014.



Bob Hessee ελέγχει έξω περιουσία που ανήκει σε φίλο και ζημιές από ανεμοστρόβιλο το βράδυ της Κυριακής σε Baxter Springs, Kan, τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια: