Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Ηπειρόψυχος Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, με τον Ανδρέα Παχατουρίδη.




Μια  σημαντική επιτυχία  του  Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, θεωρείται, από αυτούς που γνωρίζουν τα αποδημικά ηπειρώτικα δρώμενα της Αττικής  και ειδικά της Δυτικής Αθήνας και του Περιστερίου, η συμμετοχή, του Ζήκου Κόντη, στο ψηφοδέλτιο της ''Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών'' του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Ζήκος Κόντης, ελεύθερος επαγγελματίας και Αντιπρόεδρος στην Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου είναι γνωστός για τη μεγάλη κοινωνική του δράση και συμμετοχή στην πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου και των Ηπειρωτών της πόλης, αλλά και όλης της Αττικής





Ο Δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Τι να πει κανείς για τον Ζήκο Κόντη! Είναι σε όλους γνωστός για το ήθος, την εργατικότητα και την αξιοπρέπειά του, χαρακτηριστικά της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ηπείρου και των ανθρώπων της".

Νέοι καταξιωμένοι άνθρωποι πλαισιώνουν την «ομάδα» του Δημάρχου σε μια νέα προοπτική για την πόλη.



Ο Ζήκος Κόντης, από την δική του πλευρά, καλεί τους Δημότες του Περιστερίου και τους Ηπειρώτες, να τον εμπιστευτούν, τιμώντας τον με την ψήφο, έχοντας ως εχέγγυο την διαχρονική πολυετή προσφορά του, υποσχόμενος μόνο δουλειά, αυτό που κάνει τόσα χρόνια καλά και που φέρνει αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: