Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Σκληρή» ανακοίνωση των επενδυτών της Μαρίνας Πρέβεζας. ''Λιμάνι και Μαρίνα οδεύουν προς ΤΑΙΠΕΔ''.

«Σκληρή» ανακοίνωση των επενδυτών της Μαρίνας Πρέβεζας

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Ηλίας Τέφας, μέλος του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας, τοποθετείται για το ζήτημα της Μαρίνας Πρέβεζας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λιμάνι και Μαρίνα οδεύουν προς ΤΑΙΠΕΔ.

Πριν οχτώ χρόνια δημοπρατήθηκε με διεθνή διαγωνισμό η Μαρίνα της Πρέβεζας και μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες . H καθυστέρηση δεν οφείλεται στους επενδυτές αλλά στην πολιτεία και στις παρεμβάσεις πρώην Δημάρχου και μιας παρέας βολεμμένων. Μετά την μακροχρόνια καθυστέρηση και τον πόλεμο που μας γίνεται σκεπτόμαστε να αποχωρήσουμε κάνοντας γνωστό στους συμπολίτες μας ότι μετά την αποχώρηση μας θα παρέμβει το ΤΑΙΠΕΔ και θα βγάλει προς πώληση το λιμάνι και τη μαρίνα με αποτέλεσμα οι εργάτες του λιμανιού να χάσουν την δουλειά τους και το λιμενικό ταμείο να χάσει τα έσοδα του λιμανιού και της μαρίνας.. Ενημερώνουμε δε τους συμπολίτες μας, ότι η σύμβαση που είχαμε με το υπουργείο , έχει αποτρέψει να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ (όπως και τόσα άλλα λιμάνια και μαρίνες της χώρας μας) και να έχουν λόγο κάποιοι που έχουν συμφέροντα σε αντίθεση με πάρα πολλούς συμπολίτες που μας ζητούν απεγνωσμένα εργασία. Με αφορμή την γνωστοποίηση μας αυτή ζητάμε να πάρουν θέση το Λιμενικό ταμείο, ο Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης,οι Βουλευτές και οι υποψήφιοι Δημάρχοι και Αντιπεριφερειάρχες αν θέλουν το λιμάνι και η μαρίνα να ανήκει στους Πρεβεζάνους ή θέλουν να ξεπουληθεί μέσω ΤΑΙΠΕΔ; (σίγουρα αυτοί που θα τα αγοράσουν θα είναι Τούρκοι). Τέλος η θέση (ναι στο Λιμάνι και τη Μαρίνα αλλά νόμιμα και τα τοιαύτα) δεν είναι απάντηση διότι δεν είναι τίποτα παράνομο και οι ίδιοι που το επικαλούνται δεν έχουν αυτές τις αρμοδιότητες και γνώσεις για να αποφασίσουν.
Τέλος μετά την μακροχρόνια υπομονή μας και σίγουρα όχι λόγω αδυναμίας, θα γνωστοποιήσουμε σύντομα τις όποιες παρεμβάσεις από πρόσωπα και παράγοντες που ''ενδιαφέρονται'' για την ανάπτυξη της πόλης.

Ηλίας Τέφας
Μέλος του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: