Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Με επιτυχία η συνεδρίαση του Δικτύου Επιμελητηρίων Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος και Πάφου Κύπρου στην Πρέβεζα

Με επιτυχία η συνεδρίαση του Δικτύου Επιμελητηρίων Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος και Πάφου Κύπρου στην Πρέβεζα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου Επιμελητηρίων Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος και Πάφου Κύπρου στην Πρέβεζα την Κυριακή 21 Απριλίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, υπό την Προεδρία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας η οποία ισχύει από 01/01/2013 έως 30/06/2013.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Παρασκευάς Φρατζέσκος. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Γκιλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης και ο εκπρόσωπος του Επιμελητήριου Μεσσηνίας κ. Παύλος Γρέκης. Από το Επιμελητήριο Πρέβεζας παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Πασχάλης Ρίζος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Ροπόκης και Αγγελική Κωνσταντινίδη Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης απεύθυνε χαιρετισμό στους Προέδρους των Επιμελητηρίων και τους συνεχάρη για αυτή την πρωτοβουλία.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε και αποφασίστηκε η υποβολή κοινών προτάσεων σε Χρηματοδοτικά Εθνικά - Ευρωπαϊκά και Διασυνοριακά Προγράμματα όπως Ecomobile, Interreg, Leonardo κ.α. Η συμμετοχή των Επιμελητηρίων του Δικτύου στις εκθέσεις που οργανώνουν τα υπόλοιπα μέλη του Δικτύου με κοινό περίπτερο δωρεάν από τους διοργανωτές. Επίσης συζητήθηκε η συνεργασία των Επιμελητηρίων με την υπηρεσία «Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων» με σκοπό την τόνωση των αγορών και την εξοικονόμηση χρημάτων για τους καταναλωτές. Την παρουσίαση του Εμπορικού Net έκανε ο κ. Χριστόφορος Μίχος.
Η συνάντηση ανανεώθηκε για την επόμενη συνεδρίαση στη Λαμία την οποία θα έχει την προεδρία το Επιμελητήριο Φθιώτιδας από 01/07/2013 έως 31/12/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: