Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δήμος Ζηρού:Παραμένει χωρίς νερό το χωριό Ανώγι!!!



Εδώ και δέκα χρόνια, καθημερινά, ζητάμε,-την υδροδότηση του χωριού μας. Όλοι μας τάζουν χωρίς ποτέ να έχει λυθεί το πρόβλημα.
Τον τρόπο υδροδότησης τον αφήνουμε σε αυτούς που έχουν γνώσεις, Δήμο -Ι.Γ.Μ.Ε. κλπ, που ήδη έχουν συντάξει μελέτες του Εσωτερικού δικτύου όσο και της πηγής του νερού.
Είμαστε το πιο ορεινό χωριό του νομού Πρέβεζας,[1200 υψ] με ξηρό και υγιεινό κλίμα και το μοναδικό στην Ελλάδα που στερείται το αγαθό του νερού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του να είναι σε απόγνωση και να αναζητούν [εγκαταλείποντας το] λύσεις καταστροφικές για τους ίδιους και τα παιδιά τους, σε άλλους τόπους . 
Έτσι αυτό το πανέμορφο χωριό, με την παρθένα βλάστηση και της όμορφες βουνοκορφές, κινδυνεύει να ερημώσει από την έλλειψη του πιο βασικού αγαθού ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. 

Πάρα πολλοί θα ήθελαν να επιστρέψουν στην γη που τους μεγάλωσε και τους άνδρωσε, να φτιάξουν ξανά το νοικοκυριά τους, τα όμορφα πέτρινα σπίτια τους, που με παράπονο τα κοιτούν ερειπωμένα σε κάθε τους επίσκεψη, όμως το πολύτιμο τούτο αγαθό τους εμποδίζει [παραμένοντας αιχμάλωτοι στις μεγάλες πόλεις εν μέσω κρίσης.
Για αυτόν το λόγο οι υπογράφοντες ζητάμε την επίλυση του θέματος πριν είναι αργά, για μας και τα παιδιά μας, μα και για το χωριό μας που του αξίζει μια Θέση στον τουριστικό χάρτη της περιοχής. 
Ας προωθηθούν επιτέλους σι μελέτες στο ΕΣΠΑ που συνέταξε η προηγούμενη δημοτική αρχή, [του δήμου Ανωγείου] και ας σταματήσει ο εμπαιγμός σε βάρος των κατοίκων του Δ.Δ. Ανωγείου,

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΓΕΙΟΥ

www.epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: