Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η "Αρμονία" Πρέβεζας τραγούδησε για την Ευρώπη...

Η "Αρμονία" τραγούδησε για την Ευρώπη...

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χθες στην Πρέβεζα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “SING-SONG-dialog between past and future” στο οποίο συμμετείχε με επιτυχία η Χορωδία Αρμονία μαζί με τέσσερις εκπροσώπους από τρεις ακόμη χώρες.

armonia 4



Μετά από τέσσερα διαφορετικά και ενδιαφέροντα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν σε Γαλλία, Ουγγαρία και Πολωνία, με τη συμμετοχή μελών της Χορωδίας «Αρμονία», αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Πρέβεζας να φιλοξενήσει το τελευταίο εργαστήριο εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων των οργανισμών εταίρων που υλοποίησαν το σχετικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη χορωδιακή μουσική, να δοκιμάσουν νέους και εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας τραγουδιών αλλά και να γνωριστούν και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις.

armonia 9

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης με μια μεγάλη συναυλία όπου οι Χορωδοί της «Αρμονίας» για μια ακόμη φορά μάγεψαν το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα και χειροκρότησε θερμά.
Αναμφίβολα το εργαστήριο αποτέλεσε μια διαφορετική εμπειρία για όλους και σίγουρα σε ανάλογη μελλοντική περίπτωση, οι συμμετέχοντες, όπως επισήμαναν, θα λάμβαναν μέρος ξανά.

armonia 2

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι: Xορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας ΕΛΛΑΔΑ, Groupe Vocal Arpège (Bordeaux - France) ΓΑΛΛΙΑ, Ensemble Vocal Arcanes (Saint-Estève - France) ΓΑΛΛΙΑ, Diosdi Szent Gellert Vegyeskar Egyesulet (Diosd - Hungary) ΟΥΓΓΑΡΙΑ, Fulltura-Stowarzyszenie Form Twórczych (Warsaw - Poland) ΠΟΛΩΝΙΑ.

Δείτε σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: