Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Παιχνίδια της μοίρας με φόντο την Πρέβεζα...

Παιχνίδια της μοίρας με φόντο την Πρέβεζα...

Μια ιστορία από αυτές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν «πιασάρικο» θέμα τηλεοπτικής εκπομπής με προσδοκίες για υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ήρθε πρόσφατα στο φως με αφανή πρωταγωνιστή έναν παλαιό κάτοικο χωριού του Νομού Πρέβεζας.
Πρόκειται για την υπόθεση μιας κοπέλας η οποία αποφάσισε να αναζητήσει στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας τον πατέρα που δε γνώρισε, ούτε η ίδια ούτε τα άλλα τα αδέλφια της.

Ας πάρουμε, όμως, τα γεγονότα από την αρχή, ανατρέχοντας περίπου τριάντα χρόνια πίσω, όταν ένας νεαρός κάτοικος Αθηνών, καταγόμενος από χωριό του νομού μας, ερωτεύθηκε μία κοπέλα με την οποία απέκτησε τρία παιδιά χωρίς να προβούν σε γάμο.
Ο νεαρός στην ηλικία των 20 τότε αποφάσισε να ακολουθήσει τη δική του πορεία, αφήνοντας εξ ολοκλήρου την ανατροφή των παιδιών στη γυναίκα, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθεί για την τύχη τους.
Δεν ίσχυε, όμως, το ίδιο για τη μία κόρη του, η οποία προσφάτως αναζήτησε τον πατέρα της.
Μετά από αρκετές επικοινωνίες και επίμονη προσπάθεια, η κοπέλα πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της εδώ και 15 χρόνια δε βρίσκεται στη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.
Η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια και το ρητό «ποτέ δεν είναι αργά» στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται.
Ωστόσο, αν και τα παιδιά του εκλιπόντος δεν έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πατέρα τους, υπάρχει κινητοποίηση από αρκετούς ανθρώπους, ώστε να έρθουν σε επαφή αυτά τα παιδιά με συγγενείς που βρίσκονται στην Πρέβεζα, οι οποίοι δε γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: