Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΤΑ Courier Corner: Σε επέκταση του δικτύου της προχωρεί η ΕΛΤΑ Courier.

courier corner.jpg

Στην επέκταση και ενίσχυση του δικτύου της προχωρεί η ΕΛ.ΤΑ. Courier, θυγατρική των ΕΛ.ΤΑ, εκσυγχρονίζοντας τον Οργανισμό και στοχεύοντας στον ανταγωνισμό ενόψει της απελευθέρωσης της αγοράς στις αρχές του 2013, αλλά και της ιδιωτικοποίησης του ομίλου που προανήγγειλε η κυβέρνηση. Η θυγατρική προχωρεί στη δημιουργία των ΕΛΤΑ Courier Corner (Shop in Shop) με στόχο την αποτελεσματικότερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο πελάτης θα μπορεί να επισκέπτεται ένα βιβλιοπωλείο, ένα μίνι μάρκετ, ή κάποιο άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης, στη γειτονιά του και να παραδώσει ή να παραλάβει οποιοδήποτε αντικείμενο ανεξαρτήτου βάρους, απολαμβάνοντας την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ εντός Ελλάδας, ή να αποστείλει οποιοδήποτε αντικείμενο στο εξωτερικό με την εγγύηση της ΕΛΤΑ Courier.

Το κέρδος για τους καταναλωτές είναι πολλαπλό, καθόσον θα έχουν ακόμα πιο κοντά τους σημεία εξυπηρέτησης, οικονομικότερες υπηρεσίες και κυρίως διευρυμένο ωράριο για τις αποστολές και παραλαβές τους.

Εντός του Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσουν τα πρώτα ΕΛΤΑ Courier Corner, τα οποία θα έχουν ειδική σήμανση με τα λογότυπα της εταιρείας. Σήμερα, το δίκτυο της θυγατρικής περιλαμβάνει 113 σημεία ΕΛΤΑ Courier και τα καταστήματα ΕΛΤΑ. «Η επέκταση του δικτύου εντάσσεται σε ένα οργανωμένο πλάνο για την αναβάθμιση των ΕΛΤΑ Courier και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και νέες πρωτοβουλίες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Κωνσταντίνος Ταρλαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: