Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

'Ένα πακέτο Ελλάδα''. Η καταπληκτική συναυλία του Ηπειρώτη μουσικού Τάσου Καταπόδη, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, καθήλωσε για 3 ώρες το πολυπληθές ακροατήριο, που τραγούδησε ''με την ψυχή του''.


Ένα μπουκέτο μελωδίες και ρυθμούς γεμάτο Ελλάδα και ελληνική ψυχή πρόσφεραν απλόχερα ο Τάσος Κατοπόδης και οι συνεργάτες του στη συναυλία "ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑ" ...ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ την Παρασκευή το βράδυ (28/9/2012) στην τρίτη μαρίνα στα πλαίσια της διοργάνωσης "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" του Νομικού Προσώπου Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας, που καθήλωσε για 3 ώρες το πολυπληθές ακροατήριο, που το κατευχαριστήθηκε και τραγούδησε με την ψυχή του.

Τη συναυλία που υλοποίησε η Αστική Πολιτιστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κος Κώστας Κόκκορης, οι Αντιδήμαρχοι Κος Γ.Κόκκορης, Κος Δ. Αγγελάτος, Κος Δ. Βίγλας και Κος Αρ.Παναγόπουλος, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Κος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Κα Αθηνά Λυγνού, νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικοί φορείς και πλήθος Γλυφαδιωτών που γέμισαν την τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας.

Εμφανής ήταν και η παρουσία του Ηπειρώτικου στοιχείου με την παρουσία του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κου Γεωργίου Οικονόμου, του Αντιπροέδρου Κου Κώστα Κωνή, του Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου Κου Νίκου Τζιότζιου, του Προέδρου της Αδελφότητος Ηπειρωτών Αργυρούπολης Κου Γεωργίου Κωτσαντή και του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας. 

Επίσης παρευρέθη ο Πρόεδρος του Συλλόγου"Προφήτης Ηλίας" Κος Ηλίας Γιαννόπουλος ενώ τη νέα γενιά εκπροσώπησαν τα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου "ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ" και ο Πρόεδρός τους Κος Νίκος Κιούσης.

Στη πρόγραμμα της συναυλίας σε πρώτη εκτέλεση ακούστηκε και το νέο τραγούδι για τη Γλυφάδα που έγραψαν ο Τάσος Κατοπόδης (μουσική) και η Τάνια Χαροκόπου (στίχους) και το οποίο έτυχε της θερμής υποδοχής του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: