Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το Κανάλι θα δει το... φως του; Πρωτοβουλία για κατάρτιση φακέλου ένταξης του έργου ηλεκτροφωτισμού στο LEADER.

Το Κανάλι θα δει το... φως του;

Μία σημαντική πρωτοβουλία για το Κανάλι, το οποίο πλέον δέχεται αρκετούς επισκέπτες τόσο τα Σαββατοκύριακα, όσο και κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής σεζόν, πάρθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να καταρτιστεί φάκελος υποψηφιότητας για συμμετοχή στο πρόγραμμα-αναπτυξιακό, χρηματοδοτικό εργαλείο LEADER, του έργου ηλεκτροφωτισμού του μεγαλύτερου μέρους του Καναλίου.

Συγκεκριμένα θα περιληφθεί στον φάκελο υποψηφιότητας ο ηλεκτροφωτισμός της παραλιακής οδού Τ.Κ Καναλίου από πλατεία έως διακλάδωση προς ξενοδοχείο Preveza - Beach, ο ηλεκτροφωτισμός από τον κόμβο εθνικής οδού έως την παραλιακή οδό Τ.Κ Καναλίου, ο ηλεκτροφωτισμός από τον κόμβο εθνικής οδού έως την πλατεία του Τ.Κ Καναλίου (παλαιά είσοδος) και ο ηλεκτροφωτισμός από διακλάδωση παραλιακής οδού έως την Εθνική οδό (Super Market Σφρίντζερη).

Βέβαια από την υποψηφιότητα, μέχρι την έγκριση της χρηματοδότησης και την ένταξη των έργων στο LEADER, υπάρχει... τεράστια απόσταση. Μακάρι πάντως το Κανάλι να δει το... φως του.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: