Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Για την λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Πρέβεζας, οι εθελοντές γιατροί, ζητούν παραχώρηση νέου χώρου, από τον Δήμο της Πρέβεζας.


Παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ζητούν με επιστολή τους προς το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Μπαΐλη οι εθελοντές του ιατρείου, σημειώνοντας ότι ο χώρος πλέον δεν επαρκεί και οι συνθήκες λειτουργίας του, δεν επιτρέπουν την οποιαδήποτε ολιγωρία. 

Στην επιστολή τονίζεται ότι ο χώρος όπου μέχρι τώρα στεγάζεται το κοινωνικό ιατρείο, στο γραφείο της Δημοτικής Παράταξης «Δημόσιος Χώρος Πρέβεζα - Λούρος -Ζάλογγο», στην Οδ. Χρ. Κοντού 29, ενώ σε πρώτο στάδιο έπαιξε το ρόλο του, σήμερα με το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για υπηρεσίες υγείας, την ανταπόκριση συμπολιτών μας στην έκκληση για συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και την άμεση λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας, κρίνεται πλέον ακατάλληλος. 

Οι εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου και ζητούν από το Δήμαρχο Πρέβεζας λόγω του επείγοντος του πράγματος, να επιληφθεί προσωπικά, προς άμεση λύση του προβλήματος μεταστέγασης του Κοινωνικού Ιατρείου και σημειώνουν ότι η ανθρωπιστική κρίση που σοβούσε πριν μερικούς μήνες έχει ξεσπάσει πια και αναμένεται να επιδεινωθεί με ραγδαίους ρυθμούς στους μήνες που ακολουθούν.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: