Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δρομολογείται -επιτέλους- η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στη θέση «Κούκος» Πρέβεζας.

Δρομολογείται -επιτέλους- η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στη θέση «Κούκος»

Το ΥΠΕΚΑ, ήδη από θητείας στο Υπουργείο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, έκρινε απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ (Χώροι Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμάτων). Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πρέβεζας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση "Κούκος" του Δήμου Πρέβεζας» με προϋπολογισμό 1.900.000,00 ευρώ.
Η έκταση του ρυπασμένου χώρου είναι 74.000 τ.μ. και είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Πρέβεζας.

Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν είναι:
Α) ΕΡΓΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΛΥΦΟΥ (χωματουργικές εργασίες συλλογής διάσπαρτων απορριμμάτων - χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης και εξομάλυνσης του ανάγλυφου - κατασκευή έργων τελικής κάλυψης).
Β) ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (εργασίες κατασκευής τάφρων- προμήθεια και τοποθέτηση σωληνωτών αγωγών - Κατασκευή και τοποθέτηση φρεατίων).
Γ) ΕΡΓΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
Δ) ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ (εργασίες κατασκευής τάφρων αποστράγγισης - προμήθεια και τοποθέτηση αγωγών - κατασκευή και τοποθέτηση φρεατίων- κατασκευή δεξαμενής συλλογής στραγγισμάτων).
Ε) ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ (εργασίες κατασκευής δικτύου συλλογής και καύσης βιοαερίου).
ΣΤ) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (περίφραξη ΧΑΔΑ - περιμετρική φύτευση).
Ζ) ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ Χ.Α.Δ.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 23/10/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι οκτώ μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ (ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: