Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κρατάει το χειροκρότημα του κόουτς στις καλές στιγμές. Άρχισε την προετοιμασία η ομάδα μπάσκετ ''Νικόπολη'' Πρέβεζας, με αγώνα στο κλειστό Δημοτικό της πόλης.

Κρατάει το χειροκρότημα του κόουτς στις καλές στιγμές


Πριν το τζάμπολ, η χθεσινή φιλική αναμέτρηση της Νικόπολης με τον Α.Ο. Αγρινίου, έμοιαζε περισσότερο μια καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες, παρά μία αγωνιστική «πρόβα», καθώς ο σύλλογος του Αγρινίου αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική και εκ των πραγμάτων το έργο των παικτών του Νεκτάριου Βαβέτση ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο.

IMG 9472

Το τελικό 52-80 υπέρ των φιλοξενουμένων στο ΔΑΚ Πρέβεζας, λίγη σημασία έχει. Στη Νικόπολη κρατούν το χειροκρότημα του κόουτς Βαβέτση προς τους παίκτες του, σε κάποια σημεία του αγώνα, όταν μέσα στο παρκέ βγήκαν ορισμένα πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Κρατούν επίσης τις καλές άμυνες που βγήκαν, ιδιαίτερα όταν η Νικόπολη πίεσε σε όλο το γήπεδο. Χρειάζεται βέβαια πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας και να βελτιωθούν αδυναμίες, μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

IMG 9512

Η «ψαλίδα» της διαφοράς του σκορ φυσιολογικά θα ήταν μικρότερη, καθώς η Νικόπολη ήταν αρκετά άστοχη, ενώ έκανε και αρκετά λάθη στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της, που θα μπορούσε εύκολα να τα αποφύγει.

Όπως και να έχει δεν είναι εύκολο να βγουν σαφή αγωνιστικά συμπεράσματα από το συγκεκριμένο φιλικό, καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στη Νικόπολη και τον Α.Ο. Αγρινίου, που «μεταφράζεται» σε μία κατηγορία... απόσταση.

IMG 9496

«Μελανό» σημείο του αγώνα, που τον παρακολούθησαν περίπου 40 φίλαθλοι της ομάδας, ήταν ο τραυματισμός του Παπαμιχαήλ στον αριστερό αστράγαλο. Σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.
Η μπασκετική «ζωή» συνεχίζεται για τη Νικόπολη που προσδοκά να παρουσιάσει και φέτος κάτι αξιόλογο μέσα στο παρκέ.
Τα δεκάλεπτα: 5-11, 18-30, 27-56, 52-80.
Για τη Νικόπολη έπαιξαν οι: Παρούσης 5, Κάρτσακλας 10, Λίγκος 11, Γάκης 6, Πολίτης 6, Ζιώγας 9, Σκλαβενίτης 2, Τσιτσώνης 3, Μπούντας, Ζαλοκώστας, Παπαμιχαήλ, Τέφας, Ευθυμίου, Σκανδάλης.
Για τον Α.Ο. Αγρινίου ξεχώρισε ο Μανδαλάκης με 20 πόντους.

IMG 9509

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: