Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ελληνοτουρκικός γάμος της χρονιάς στην Πύλο !!


Πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς! Μέχρι και ειδική ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο ίντερνετ για να παρέχει οδηγίες στους καλεσμένους.

Ο γάμος του Ελληνα web developer Δημήτρη Γκινοσάτη και της Εντά Πολάτ, κόρης του βαθύπλουτου Τούρκου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ θα γίνει σε ξενοδοχείο της Πύλου την 1η Σεπτέμβρη. Η προσέλευση οστόσω των καλεσμένων έγινε την παραμονή 31 Αυγούστου, οπότε και είχε προγραμματιστεί ένα coctail party καλωσορίσματος.

Ο γάμος καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα Τούρκικα περιοδικά και ιστοσελίδες (Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Πρόσφατα μάλιστα ακόμα και το Cnn Turk με αφορμή τον γάμο έκανε ημίωρο αφιέρωμα στην Πύλο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση το iefimerida «όλο το εγχώριο και τουρκικό jet set προετοιμάστηκε συστηματικά για την 31η Αυγούστου, πρώτη ημέρα της τριήμερης τελετής για τον ελληνοτουρκικό γάμο της χρονιάς».

Η γαμήλια τελετή θα γίνει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου και την επόμενη, Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από το πρωί ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο.

Στην γαμήλια ιστοσελίδα περιέχονται πληροφορίες για την προσέλευση με κάθε μέσον που μπορούν να επιλέξουν οι καλεσμένοι, και μπορούν να δουν πώς θα φτάσουν στην Πύλο από την Κωνσταντινούπολη και αλλού είτε με πτήσεις τσάρτερς και lear jets, μέσω του αεροδρομίου της Καλαμάτας, είτε με σκάφη για τα οποία δίδονται ακόμα και συντεταγμένες. Υπάρχουν ακόμα αναλυτικές πληροφορίες για διαβατήρια και visa , χάρτης της περιοχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα», μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι ο νυν πρόεδρος της Γαλατά Δαράι Ουνάλ Αγσιάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο και σύντροφό του, Φανή Γραμματικογιάννη, οι οποίοι αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά με την 50 μέτρων θαλαμηγό τους «Barbie».

www.moriasnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: