Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε καλό δρόμο. Θετικά τα στοιχεία που έδειξε, στο φιλικό με τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας !

ΠΑΣ... σε καλό δρόμο!



Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το χθεσινό φιλικό ματς του ΠΑΣ Πρέβεζα, με αντίπαλο το Θεσπρωτό, ωστόσο για ακόμη μία αναμέτρηση, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν, ότι παρ' όλο που θέλουν ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, έχουν τα φόντα να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, να παίξουν καλή μπάλα και γιατί όχι και να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία.

Το ματς «σκίασε» στο 42' ο τραυματισμός του Βάλβη, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 1,5 μήνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών (εξάρθρωση αγκώνα).

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα (που έπαιξε μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους του) μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να πάρει την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Γιώργος Χριστοδούλου, έδινε συνεχώς εντολές στους παίκτες του να πρεσάρουν ψηλά στο γήπεδο τους αντιπάλους τους, ώστε να κλέψουν τη μπάλα και να δημιουργήσουν κινδύνους.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που «άνοιξαν» το σκορ στο 27' της αναμέτρησης, όταν ο Δημουλιάς, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα (το «παιχνίδι» του ΠΑΣ περνάει από τα πόδια του), έβγαλε μπαλιά 30 μέτρων, ο Παναγόπουλος με όμορφη προσποίηση άφησε τη μπάλα στον Καρακώστα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

IMG 9245

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και λίγο έλειψε να το καταφέρουν στο 40', όταν σουτ του Κατσέλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανούση.

Λίγες οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και στο δεύτερο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει με νίκη του ΠΑΣ. Σε μία φάση όμως στο 68', η οποία δεν έδειχνε πως κρύβει κάποιο κίνδυνο για την εστία των γηπεδούχων, Μηνάς, Κοψάρης και Κασαμπαλάκος συγκρούστηκαν στην περιοχή και ο ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μηνάς το εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας για το Θεσπρωτό.

Παρά το φιλικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, αρκετές ήταν οι στιγμές που και μια παραπάνω κλωτσιά έπεσε και τα νεύρα ήταν τσιτωμένα. Στο πρώτο ημίχρονο έναν μίνι-καβγά έστησε ο Δημουλιάς με τον Παππά, ο Σιδέρης το συνέχισε στο β' μέρος, αλλά οι ψυχραιμότεροι πρόλαβαν και στις δύο περιπτώσεις πριν τα πράγματα ξεφύγουν. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μάλλον ο παίκτης του Θεσπρωτού έλεγε μια κουβεντούλα παραπάνω κατά τη διάρκεια του αγώνα και εκνεύριζε και τους υπόλοιπους.

IMG 9257

Ξεχώρισαν από τον ΠΑΣ οι Καρακώστας, Δημουλιάς και Παναγόπουλος, ενώ θετική απόδοση είχαν και οι Ντέτσικας, Σιδέρης. Από τον Θεσπρωτό ο Μηνάς ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της ομάδας του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρούσος (του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας), με βοηθούς του, τους Μπαϊλη, Ρίππη.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Χριστοδούλου): Πανούσης, Καρακώστας, Μάρκος, Σκαμνέλος Δ., Μπούκουρας, Βάλβης, Ντέτσικας, Δημουλιάς, Παναγόπουλος, Νίκου, Σιδέρης.
Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κύστης, Κοψάρης, Κασαμπαλάκος, Παπουτσής, Μέλος, Λάσκαρης, Σκαμνέλος Χ.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Γκαρτζονίκας): Βενέτης, Κολοκούρας, Νικολάου, Μηνάς, Σουλιώτης, Μπάρκας, Παπαθανασίου, Κατσέλης, Παππάς, Παπαδόπουλος, Αναστασίου.
Στο Β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσέλα, Κιτσώνης, Ντόστας, Μητσέλος, Κάλος, Παύλου, Χρυσικόπουλος, Βάσιας, Αθανασίου.

Κώστας Δημουλιάς: «Nα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

 dimoulias

Ένα από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Κώστας Δημουλιάς, σχολίασε για τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, αλλά και για την απόδοσή της στο φιλικό ματς με το Θεσπρωτό: «Τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν καλά στοιχεία. Γίνεται μία καλή προσπάθεια από όλους, από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, ώστε να φτάσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα και πάλι ψηλά, εκεί που πρέπει να είναι. Να κάνει πρωταθλητισμό.
Το ματς ήταν φιλικό. Πολλοί παίκτες θα μπουν, θα βγουν, θα γίνουν δοκιμές. Σημασία έχει ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Γίνεται καλή δουλειά και ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούν όλοι.
Ο ΠΑΣ όχι μόνο φέτος, αλλά σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Έτσι είναι γεννημένη αυτή η ομάδα, τέτοια όνειρα κάνει ο κόσμος της. Στόχος είναι να ανέβει κι από 'κει και πέρα θα δούμε».
Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΣ: «Να αγκαλιάσουν την ομάδα οι φίλαθλοί της, μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε, να την αγαπήσουν και να έρθουν κοντά της. Να μας στηρίξουν όλους και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Τάσος Αμάραντος: «Όλα τα ωραία από κάπου ξεκινούν»

 amarantos

Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα, Τάσος Αμάραντος, απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να γίνουν μέλη του νέου σωματείου: «Ευχαριστούμε που είστε κοντά στην προσπάθεια αυτή του νέου ΠΑΣ Πρέβεζα. Κάνουμε μια προσπάθεια κάποιοι νέοι παράγοντες, με τη βοήθεια και ορισμένων παλιών. Θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο και να του πούμε ότι υπάρχουν στην ομάδα νέα παιδιά, παιδιά της Πρέβεζας. Να βοηθήσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια. Η κατηγορία που παίζουμε είναι το Α' τοπικό, δεν αρμόζει στον ΠΑΣ αυτή η κατηγορία, αλλά όλα τα ωραία από κάπου ξεκινούν.

Θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκεί που τον οραματίζεται ο κόσμος του. Θα ήθελα να πω ότι κυκλοφορεί η κάρτα μέλους (κοστίζει 50 ευρώ), που είναι ταυτόχρονα και κάρτα διαρκείας. Με αυτή ο κόσμος θα ενισχύσει οικονομικά και την ομάδα, θα δώσουμε κάτι παραπάνω και στους παίκτες. Μακάρι να γίνουν οι φίλαθλοι και μέλη του ΠΑΣ. Θα είναι ταυτόχρονα και μια οικονομική ανάσα. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε. Η προσπάθεια είναι καλή και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε αυτό που θέλουμε για τον ΠΑΣ Πρέβεζα».

 Δείτε σχετικά βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια: