Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστή για δέκα πέντε περίπου μέρες θα μείνει η παλιά οδός Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Νικόπολης, λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης!


Κλειστή για δέκα πέντε περίπου μέρες θα μείνει η παλιά οδός Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το 7ο χιλιόμετρο (καφενείο Ακρίβη) μέχρι το 11ο χιλιόμετρο (Μονολίθι). 

Από την Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Πρέβεζας ΔΕΥΠΑΠ) ζητείται συγνώμη για την ολιγοήμερη και προσωρινή όχληση των διερχομένων και των κατοίκων της περιοχής.

Τα έργα της ΔΕΥΑΠ που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ 2007 - 2013 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα το έργο «ύδρευση δήμου Πρέβεζας - Α΄ φάση», που είναι προϋπολογισμού 4.520.000 ? και περιλαμβάνει την κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης μήκους 8 Km , καθώς και την αντικατάσταση αγωγών 8,5 Km, τηλεχειρισμούς, φρεάτια, κλ.π., έχει κατασκευασθεί σε ποσοστό 65% και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2012. 

Επίσης το έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, επέκτασης σχεδίου πόλης, στη περιοχή ΔΡΟΣΙΑ του Δήμου Πρέβεζας», είναι προϋπολογισμού 1.250.000 ? και περιλαμβάνει την κατασκευή αποχετευτικού αγωγού, από το οποίο αναμένεται να προκύψουν περίπου 250 νέες συνδέσεις αποχέτευσης. Η απορροφητικότητα του έργου είναι της τάξης του 50% και να αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2013.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι η αποκατάσταση της οδού από Γήπεδο μέχρι τη διασταύρωση με Μύτικα αναμένεται σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Όσον αφορά τέλος τις εργασίες στην Εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσα η συγκεκριμένη παρέμβαση είναι αναγκαία προκειμένου να τοποθετηθεί ο νέος κεντρικός αγωγός ύδρευσης διαμέτρου Φ63.

Δεν υπάρχουν σχόλια: