Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

''16 χρόνια μετά τον θάνατο του, εφιάλτες προκαλεί ο Ανδρέας Παπανδρέου στη δεξιά παράταξη''. Απάντηση Γ. Παναγιωτακόπουλου, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας ΠΑΣΟΚ στον Μ. Κεφαλογιάννη στη ΝΕΤ-fm


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Πολιτικής Γραμματείας   ΠΑ.ΣΟ.Κ
 στη συνέντευξη του Μ. Κεφαλογιάννη στη ΝΕΤ FM
06/09/12

       16 χρόνια μετά το θάνατό του
εφιάλτες προκαλεί ο Ανδρέας Παπανδρέου
 στη Δεξιά Παράταξη

        Μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι για την κρίση φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου!
        Δεν προκαλεί εντύπωση ούτε η λογική υπέρβαση που επιχειρεί ούτε η προσπάθεια να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της παράταξής του.
        Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου.
        Αποτελεί ύβρη στη λογική όλων να τολμά να συγκρίνει τη Ελλάδα των Μ.Ο.Π και των Κ.Π.Σ., την Ελλάδα του ΕΣΥ, των φιλεργατικών νόμων, της κοινωνικής ευαισθησίας, των ανθρώπινων μισθών και συντάξεων, της απασχόλησης, της ανάπτυξης και της δημιουργίας με αυτή που διαμόρφωσαν οι πολιτικές της παράταξής του!
        Ο κ. Κεφαλογιάννης θα έπρεπε να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του, για να μην ξεχνά πως μέσα σε μια τριετία το έλλειμμα από 50 δις έφτασε τα 103 (1990 – 1993) και πως η «θωρακισμένη οικονομία» -σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό που υπηρετούσε σαν Υπουργός, το εκτίναξε στα 320 δις!

        Αλλά για τον ίδιο υπάρχει το πρόβλημα της συνενοχής. Γιατί υπηρέτησε την πιο καταστροφική Κυβέρνηση του τόπου, με τους κουμπάρους και τη διαπλοκή, με τους χιλιάδες παράνομους διορισμούς στο Δημόσιο, με τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με την ακρίβεια και την αποθέωση των καρτέλ, με την κατασπατάληση των πόρων, με τα πλασματικά στατιστικά, με την εξαπάτηση και του ελληνικού λαού και των εταίρων μας.
        Ο κ. Κεφαλογιάννης, γνήσιο τέκνο της Δεξιάς Παράταξης, έχει έναν μόνιμο εφιάλτη. Τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μπορεί να μην κατάφεραν να τον εξοντώσουν το ’89, επιχειρούν σήμερα παραχαράσοντας την ιστορία και αντιστρέφοντας την πραγματικότητα να του χρεώσουν τα σημερινά αδιέξοδα.
        Το μόνο που καταφέρνει με αυτές τις δηλώσεις είναι να προκαλεί τη λογική και τον ελληνικό λαό.
        Αλλά όταν έχεις υποστηρίξει και ψηφίσει τους πιο πλασματικούς προϋπολογισμούς της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας (2004- 2009), τι θα μπορούσες να πεις;
        Από πολιτικούς τυμβωρύχους της ιστορίας χορτάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: