Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Παντρεμένο ζευγάρι δεν ήξερε ότι χρειάζεται να κάνει σέξ για να αποκτήσει παιδιά

Θυμάστε κάποτε που ήμασταν μικροί και η μαμά μας, μάς έλεγε ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός; Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιοι, και συγκεκριμένα, αυτό το ζευγάρι που μάλλον το πιστεύουν ακόμα, καθώς αν και παντρεμένοι δεν ήξεραν ότι για να γίνουν γονείς έπρεπε να κάνουν σεξ. Τι άλλο θα ακούσουμε…

H 59χρονη Rachael Hearson δουλεύει στον τομέα της υγεία εδώ και 40 χρόνια. Αποφάσισε, λοιπόν, να γράψει ένα βιβλίο με τις πιο απίστευτες στιγμές που έζησε στην δουλειά της και, μία από αυτές πραγματικά μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια.

Κάποια στιγμή ήρθε σε επαφή με ένα ζευγάρι το οποίο αν και παντρεμένο χρόνια δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδιά. Η Rachael σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι ο λόγος που ήταν άτεκνοι ήταν… επειδή δεν είχαν ιδέα πως γίνονται τα παιδιά!

«Πίστευαν ότι το να είναι παντρεμένοι είναι αρκετό για να γίνουν γονείς. Δεν ήξεραν για το σεξ. Το να διδάξεις κάποιον και μάλιστα σε τόσο μεγάλη ηλικία για το σεξ είναι τεράστια ευθύνη» γράφει στο βιβλίο της, ενώ σημείωσε ότι μόλις αντιλήφθηκαν τι πρέπει να κάνουν, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον!

Πάλι καλά που αυτή η νοσοκόμα βρέθηκε στον δρόμο τους, ειδάλλως θα περίμεναν ακόμα τον πελαργό!

 mama365.gr

https://viralgreece.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: