Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Επιτέλους.. Κάποιος να νοιαστεί για τον δρόμο της Φιλιππιάδας..

 

Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον δρόμο της Φιλιππιάδας, αυτόν που όλοι γνωρίζουν ως παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Αθηνών..

Ένας ακόμη τραυματισμός προστίθεται στον μεγάλο κατάλογο των θυμάτων. Πριν από έξι ημέρες στον ίδιο δρόμο ένας 22χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μετρήσει πάνω από δέκα θανατηφόρα δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια στον ίδιο δρόμο..

Μία παλιά εθνική που διέρχεται μέσα από τον οικισμό, έναν δρόμο χωρίς πεζοδρόμιο τον οποίο διασχίζουν καθημερινά παιδιά..

Κατά την Περιφέρεια Ηπείρου ο δρόμος ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου άρα και η ευθύνη για μέτρα, παρεμβάσεις και βελτιώσεις..

Ο Δήμος μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια καθώς το κόστος φαίνεται ότι υπερβαίνει τις δυνατότητές του..

Το κράτος… το κράτος των Αθηνών είναι πολύ μακριά για να φτάσει το βλέμμα του μέχρι την περιοχή της Φιλιππιάδας!

https://www.epiruspost.gr/

Σημείωση ROMIANES:  Σε χθεσινό Δελτίο Τύπου https://romiazirou.blogspot.com/2023/03/300000.html ο Δήμος Ζηρού αναφέρει ότι υπογράφηκε σύμβαση για το έργο:«Βελτίωση οδικής ασφαλείας Φιλιππιάδας». Ελπίζουμε να περιλαμβάνεται και ο  παραπάνω  δρόμος στα σχέδια βελτίωσης της οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: