Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Δημιουργική απασχόληση στην Δομή της Ντουραχάνης


Για την Επιτροπή Πρέβεζα, Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον, η έννοια του πολιτισμού είναι συνυφασμένη με την έννοια της προσφοράς. Στο πλαίσιο των δράσεων της, την περασμένη Κυριακή, αντιπροσωπεία της επιτροπής βρέθηκε στη Δομή Φιλοξενίας Παιδιών Ντουραχάνης Ιωαννίνων, μεταφέροντας είδη ρουχισμού και τρόφιμα, που προσέφεραν συμπολίτες μας. Παράλληλα ο κ. Τσώλης Α. Ευάγγελος, απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά, δείχνοντάς τους πώς να κατασκευάζουν δεντράκια από σύρμα και χάντρες. Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα τη διαδικασία κατασκευής και στο τέλος καθένα από αυτά κρατούσε ένα δεντράκι που είχε φτιάξει με τα χέρια του.


Στο τέλος της ημέρας, τα παιδιά της δομής διασκέδασαν μουσικά οι μαθήτριες Σόνια Μιχαηλίδου, Ιωάννα-Μαρία Πιέτα και Αγγελική Κώστα.

Την αντιπροσωπεία συνόδεψε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θωμάς Μπάκας.

Ως επιτροπή είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα χαμόγελα των παιδιών κατά τη δημιουργική απασχόληση και τη μουσική παράσταση και κυρίως την αγάπη και τη χαρά που μας δέχτηκαν.

Η επιτροπή οφείλει ένα από καρδιάς ευχαριστώ στους εργαζόμενους της επιχείρησης Μασούτης (υποκατάστημα Λεωφόρου Ειρήνης και Καρυωτάκη) και το κατάστημα Ένδυσης Βαΐτσα, για τις προσφορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: