Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Οι φήμες ότι οι Αμμοτοπίτες στην Αθήνα χορεύουν ακόμη από χτές, κρίνονται ανακριβείς. ΦΩΤΟ



Με την συμμετοχή πολλών Αμμοτοπιτών της Αθήνας , φίλων αλλά και μόνιμων κατοίκων του χωριού πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 12-02-2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αδελφότητας Αμμοτοπιτών Αθήνας. 
Χαιρετισμό απηύθυναν: ο υφυπυργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Στύλιος, ο εξ Αμμοτόπου βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Χρήστος Γκόκας και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας  του Δήμου Αρταίων, Αμμοτοπίτης κ. Γεώργιος Μπουκουβάλας.
Τίμησαν με την παρουσία τους : ο πρόεδρος του Τ.Σ. της κοινότητας  Αμμοτόπου κ. Γεώργιος Ξέρας, οι υποψήφιοι βουλευτές με καταγωγή και αυτοί από τον Αμμότοπο Γρηγόρης Βλάρας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και Χρήστος Μέγας (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), ο διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης και πρώην πρόεδροι της Αδελφότητας.
Την Πανηπειρωτική εκπροσώπησε ο Ειδικός Γραμματέας  κ. Χριστόφορος Ευθυμίου ( εκ Ρωμιάς ορμώμενος).
 Η παρουσία του χορευτικού τμήματος "ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ" , ίσως ότι και  άλλοι ήθελαν να αποξείξουν  ότι ξέρουν να χορεύουν, συνετέλεσε στο γεγονός η πίστα να είναι πάντα γεμάτη

Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Λουκά Παπακωνσταντίνου και στους άξιους συνεργάτες του τα  μέλη του Δ.Σ. για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: