Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ενεργοί Πολίτες Δ.Ε. Κρανιάς: Θυμήθηκαν την «Ανάπτυξη της Λάκκας»

Οι Ενεργοί Πολίτες Δ.Ε. Κρανιάς του Δήμου Ζηρού απέστειλαν το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Πληροφορηθήκαμε (εκ των υστέρων, δεν έγινε δημόσια ανακοίνωση) για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Θεσπρωτικού στις 2/2/23, με θέμα «Διαβούλευση για τη διαμόρφωση στρατηγικής ολοκληρωμένης ανάπτυξης στην περιοχή “Λάκκα” ».

Ως Ενεργοί Πολίτες Δ.Ε. Κρανιάς θεωρούμε πως η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί ένα επικοινωνιακό τέχνασμα των διοργανωτών : αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή και αντιδήμαρχου Ζηρού κ. Ζήκου Ρεμπή, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτό γιατί διοικούν δύο (2) και τρεις (3) τετραετίες, γνωρίζουν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη Λάκκα και τη Δ.Ε.Κρανιάς και είχαν άπλετο χρόνο όχι μόνο να σχεδιάσουν  «ολοκληρωμένη ανάπτυξη» αλλά και να την  εφαρμόσουν. Αντίθετα, εξ αιτίας των πολιτικών τους, διαιωνιστήκαν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούσαν τον τόπο και συσσωρεύτηκαν και νέα επί των θητειών τους.

Το όψιμο ενδιαφέρον τους για το τόπο μας δεν μπορεί να πείσει κανέναν ούτε να λειτουργήσει ως «Κολυμπήθρα του Σιλωάμ».

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας:

1      Για την κατάντια που επικρατεί στη Λάκκα, στην Κρανιά και γενικά στον Δήμο Ζηρού.

2.       Για την αδιαφορία των συγκεκριμένων αρχών ως προς την ποιότητα ζωής των Δημοτών.

3.       Για την επιδερμική αντίδρασή τους σε επιχειρηματικά συμφέροντα που στο όνομα της «πράσινης ανάπτυξης» προσπαθούν να υποβαθμίσουν την περιοχή.

Οι Ενεργοί Πολίτες Δ.Ε. Κρανιάς είμαστε υπέρ σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια ανάπτυξης και ανοιχτοί σε ουσιαστικές προτάσεις.

Όμως οι προεκλογικές φωτοβολίδες, οι επικοινωνιακές εντυπώσεις και οι προσπάθειες αυτοπροβολής προσώπων είναι κάθετα αντίθετες προς τη φιλοσοφία μας.

https://prevezafox.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: