Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Ο 2ος «Εν Νικοπόλει Ακτία» αγώνας δρόμου, με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο Νικόπολης και τερματισμό το Δημαρχείο Πρέβεζας, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, με ώρα εκκίνησης 9.30' πρωινή.

arxaiotiton

aktia2

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με την ΛΓ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων και τον Δήμο Πρέβεζας προκηρύσσει την διοργάνωση του 2ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου.

Μήκος διαδρομής: 10,8 χλμ
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 09.30 πμ

Περιγραφή διαδρομής: Με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο Νικόπολης διασχίζει την Αρχαία Νικόπολη και κατευθύνεται προς την Πρέβεζα μέσω της Λεωφόρου Ιωαννίνων. Στην Πρέβεζα συνεχίζει στη Λεωφόρο Ειρήνης, ενώ στο τέρμα της στρίβει δεξιά προς την Κυανή Ακτή περνώντας μπροστά από το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια στρίβει αριστερά στην παραλιακή οδό και περνάει μπροστά από το κολυμβητήριο (γήπεδα μπάσκετ, τένις), τα γήπεδα του beach volley, τα Ιαματικά Λουτρά, το μνημείο του Ναύτη και τερματίζει μέσω της Ελευθερίου Βενιζέλου στην παραλία, μπροστά στο Δημαρχείο.

Δικαίωμα συμμετοχής: Έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.
Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη.


Παροχές:
Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης και η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία και το Λιμενικό για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Σταθμοί νερού θα υπάρχουν στο 4ο χλμ, στο 8ο χλμ και στον τερματισμό.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στα οποία θα απεικονίζεται το έμβλημα των Ακτίων.

Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών.

Η εγγραφή είναι δωρεάν, ενώ συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με αποστολή της δήλωσης συμμετοχής στο FAX με αριθμό 2682026631, με αποστολή email στο agerontas@yahoo.gr και αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας (Β. Μπάλκου 1, 48100, Πρέβεζα).
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ρούσο Δημήτριο στο (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και τον κ. Γείτονα Κων/νο στο (εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή στο . Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα.

Η μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία θα γίνει με πούλμαν στις 08.30 πμ από την πλατεία Ανδρούτσου (στο κέντρο της Πρέβεζας) και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στον χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών. Οι σάκοι αποθήκευσης καλό είναι να μην περιέχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο - Η Όνομα:

Επώνυμο:


Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:


Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:


Ημερομηνία γέννησης):


Τόπος Γέννησης:


Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:

Τηλ:


Τόπος Κατοικίας:

Οδός:

Αριθ:

ΤΚ:
Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου
mail):Συμμετέχω στον αγώνα με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον της διοργάνωσης για τυχόν σωματική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
                                                                                                               Ο - Η Δηλ.
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: