To πιο πιθανό μετά το άδειασμα της Ντόρας από τον Σαμαρά, είναι να συντριβεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ηδη ο Επίτιμος επικοινώνησε με την Ντόρα η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα και της έδωσε το λόγο του, ότι μέσα από μια διαδικασία αρνητικής ενέργειας που θα παραχθεί όλο το επόμενο διάστημα ο Σαμαράς θα υποστεί πανωλεθρία.
Σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να εξασφαλίσει τους 180 βουλευτές που είναι απαραίτητοι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή καθώς ο μηχανισμός του Μητσοτάκη θα τον κατασπαράξει ενώ η κατάληξή του θα είναι η πτώση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

Σε περίπτωση που ο Σαμαράς από φόβο σταματήσει να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό του αεροσκάφος, ο Μητσοτάκης θα στρέψει όλο το ενεργειακό του βάρος-μέσα από μια ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στον Ψηλορείτη-στο να κοπούν τα φρένα του θωρακισμένου πρωθυπουργικού αυτοκινήτου. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει και με την BMW  του Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος θα στουκάρει σίγουρα.
Εάν τώρα Βενιζέλος και Σαμαράς σταματήσουν να χρησιμοποιούν ακόμη και τα θωρακισμένα αυτοκίνητά τους, ο Μητσοτάκης με ένα τελευταίο κόλπο που έχει διδαχθεί από τις μυστικές υπηρεσίες πανίσχυρης χώρας, θα τους δηλητηριάσει όπως ο Νονός τους αντιπάλους του.
Αφού τα τινάξουν και οι δύο ο Μητσοτάκης θα μείνει στην αιωνιότητα και μια μέρα για την γκαντεμιά του.
Πάντως το άδειασμα του Σαμαρά στην Ντόρα διέψευσε όλους εκείνους που υποστήριζαν ότι η Ντόρα έχει ντιλάρει μαζί του και επρόκειτο να πάρει υπουργείο ή να γίνει Επίτροπος.
Τελικά έμεινε στον άσσο.
Για τη ιστορία τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση διέρρευσε από το περιβάλλον του Βενιζέλου και πρωτοδημοσιεύθηκε στο site του Θοδωρή Καλούδη.
Από δω και στο εξής όλη η Ελλάδα θα περιμένει να επαληθευθεί η απόλυτη δύναμη της γκαντεμιάς του Επίτιμου.
Δεν θα μας απογοητεύσει ο Επίτιμος!