Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ατελείωτο γλέντι, ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως στο χορό της Αδελφότητας Σελλαδιτών . ΦΩΤΟ


Με επιτυχία διοργανώθηκε ο χορός και η κοπή της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας, την Κυριακή 19 Ιανουάριου 2020, στην όμορφη αίθουσα  Σάλα «Παράδεισος» στο Περιστέρι Αττικής. Μεγάλη ήταν προσέλευση των μελών της Αδελφότητας, η οποία μετατράπηκε σε ένα μεγάλο Σελλαδίτικο ξεφάντωμα.




Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κων/νος Χριστοκώστας καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Στη συνέχεια το ΔΣ της Αδελφότητας βράβευσε με τιμητικούς επαίνους τους εθελοντές αιμοδότες της τράπεζας αίματος, η οποία είναι η  πλέον σημαντική δραστηριότητά της. Για την αιμοδοσία μίλησε σχετικά ο γιατρός Αντώνης Κοντός, ο οποίος παρέδωσε τους επαίνους στους εθελοντές αιμοδότες.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε  o πρόεδρος του Συλλόγου Σελλάδων Άρτας «ο ΠΥΡΣΟΣ», Ηλίας Μπούρας.


Μετά την κοπή της πίτας  ακολούθησε μεγάλο δημοτικό γλέντι με το κέφι να βρισκεται διαρκώς  στο κόκκινο, ενώ η πίστα δεν έμεινε ούτε λεπτό άδεια και αυτό οφείλεται στην όμορφη διάθεση όλων αλλά και στην ορχήστρα (η οποία έτυχε θερμής υποδοχής) που επέλεξε η Αδελφότητα με την Διαλεχτή και τον Πέτρο Πανάγο στο τραγούδι, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Δημήτρης Λαμπάκης


Την παράσταση έκλεψαν  οι εκδρομείς από τις Σελλάδες μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων ο Πυρσός.


Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι:  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων Άρτας «Ο ΠΥΡΣΟΣ»  Ηλίας Μπούρας (μαζί όλο το ΔΣ), ο Αντώνης Κοντός από την Πανηπειρωτική, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κομποταίων Κώστας Κουτσοδήμας και  ο Πρόεδρος της Ένσης Ηπειρωτών Περιστέριου Ζήκος Κόντης

Το ΔΣ της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας ευχαριστεί  όλους, όσους παραβρέθηκαν την Κυριακή στον ετήσιο χορό, και επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της πόλης μας ART TV, πιθανόν το Σάββατο  25 Ιανουαρίου στην εκπομπή "Όλο δυτικά".


Σημείωση ROMIANEWS. Η Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας τα τελευταία χρόνια που οι Αδελφότητες τείνουν να σβήσουν, έχει καταφέρει να ανακηρυχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους της Ηπειρωτικής Αποδημίας. Από την προσφορά και τα έργα κρίνεται ένα Διοικητικό Συμβούλιο και όχι από τα λόγια και τις "δημόσιες σχέσεις".

Η Αδελφότητα κατάφερε να κάνει "Σελλαδίτες" την Διαλεχτή και τον Λαμπάκη και αυτοί δίνουν τα ρέστα τους για την διασκέδαση των συγχωριανών τους.
Συγχαρητήρια παιδιά και του χρόνου με υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: