Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της


Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των εργαζομένων όλων των τμημάτων και των Νομικών Προσώπων πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Αρταίων παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Καλλίνικου. Παράλληλα, όπως γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια τιμήθηκαν για την προσφορά τους έντεκα εργαζόμενοι του Δήμου που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2019.

« Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων είναι σύσσωμη σήμερα εδώ. Θα ήθελα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας και να σας ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε και για το επίπεδο δουλειάς που επιδεικνύετε καθημερινά. Το πλούσιο έργο του Δήμου είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε σε όλους τους τομείς, στην καθημερινότητα, στα αναπτυξιακά έργα, στην κοινωνική μέριμνα, στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2019 για την πολυετή και πολύτιμη πρόσφορα τους στο Δήμο Αρταίων και να τους ευχηθώ υγεία και οικογενειακή ευτυχία » ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι πρώην εργαζόμενοι και πλέον συνταξιούχοι: Ντεκουμές Γεώργιος, Νάκος Παύλος, Γαλανός Ανδρέας, Κουτουρίνη Ναυσικά, Πουλίση Ελπίδα, Γιώτη Μαρίνα, Πάνου Ιωάννης, Δεληκούρας Κων/νος, Κατσούλας Σπυρίδων, Τσώλης Χαράλαμπος, Παππάς Κων/νος.








Δεν υπάρχουν σχόλια: