Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Κλέβουν τώρα ότι βρουν και σε αγροκτήματα και σε αγροτικές αποθήκες!



Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών υπόθεση κλοπής από αγρόκτημα, που έγινε προχθές στην Αγιά Πρέβεζας.
Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι, παφαίρεσαν από περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, ένα χάλκινο καζάνι, μία αντλία νερού και δύο μηχανήματα ψεκασμού.
Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.

*** 
Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, υπόθεση κλοπής από αποθήκη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο κατηγορούμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 18-1-2020, αφαίρεσαν από αποθήκη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, χάλκινα καλώδια διαφόρων τύπων και διαστάσεων.
Από περιπολούντες αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών βρέθηκαν τα ανωτέρω κλοπιμαία, επιμελώς κρυμμένα, στην περιοχή του κάμπου Ασπροκκλησίου Θεσπρωτίας, όπου και κατασχέθηκαν προκειμένου αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: