Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Τιμητική διάκριση της Ρίτας Νάστου από το Ίδρυμα Αθ. Μπότση για το Αράχειο Θέατρο



Στις 15 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη λαμπρότητα η 36η τελετή απονομής των βραβείων του ιδρύματος Αθ. Μπότση στην αίθουσα τελετών της Λέσχης Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μπότση με Πρόεδρο τον κ. Πάνο Καραγιάννη και Αντιπρόεδρο τον κ. Κ. Κατή.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Πάνος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας , η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Έλενα Ριζεάκου, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου.



Τιμητική διάκριση απενεμήθη στη Ρίτα Νάστου για το πρωτοποριακό, πνευματικό και πολιτιστικό έργο που παράγει στο Αράχθειο Θέατρο από δεκαπενταετίας. Την τιμητική διάκριση απένειμε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.


Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο τέως Πρωθυπουργός κ. Αντώνιος Σαμαράς, ο τέως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, οι τέως Πρόεδροι της Βουλής κκ Απόστολος Κακλαμάνης και Νικόλαος Βούτσης, πολλοί Υπουργοί και Υφυπουργοί, ο Περιφερειάρχης Αττικής και πολλοί Δήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας κ. Μάκης Κιάμος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Ελευθέριος Τζόκας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, πολλοί δημοσιογράφοι και πολλοί προσκεκλημένοι. Επίσης παρέστη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: