Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κοπή της πίτας των Αδελφοτήτων Θεοδώριανων και Σκουληκαριτών Άρτας. ΦΩΤΟ



Οι δύο Αδελφότητες πραγματοποίησαν την κοπή της πίτας και τον ετήσιο χορό τους την ίδια ημέρα και ώρα στο κέντρο CAN CAN.

Είχαμε χρόνια να δούμε τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου σε χορό Αδελφότητας. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στο παραπάνω κέντρο εμφανίζονται ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Μάκης Τσίκος. Διακρίναμε μεταξύ άλλων τους βουλευτές και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννη Μπαλάφα. Τον δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γεώργιο Κουρτέσα και τον δημοτικό σύμβουλο Αιμίλιο Αντωνάκη. Την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ. Ευθυμίου Χριστόφορος και Αντώνης Κοντός.

Τα συγχαρητήρια στους δύο αξιότατους προέδρους Γιάννη Λιούκα και Δημήτρη Κράμπη και στους άξιους συνεργάτες τους, τα μέλη των Δ.Σ. των Αδελφοτήτων για την  άψογη  οργάνωση και την πολύ καλή φιλοξενία




Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δ.Σ της Αδελφότητας Σκουληκαριτών

Μία εξαιρετική μέρα ζήσαμε χθές, οι Σκουληκαρίτες και οι πολυάριθμοι φίλοι της Σκουληκαριά στον απόλυτα επιτυχημένο χορό μας.

Ευχαριστώ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστώ δημόσια τα μέλη του ΔΣ της αδελφότητας Σκουληκαριτών, Αρετή Τσιρογιάννη, Κωνσταντίνο Λαμπράκη, Βάγια Σταμάτη, Ελένη Τσιρογιάννη, Κωσταντίνα Κουτσοκέρα και Κώστα Παπακώστα.
Η εργατικότητά τους, η προθυμία τους, η ευγένειά τους δεν πέρασαν απαρατήρητες.
Το εξαιρετικό κλίμα της εκδήλωσης οφείλεται σ'αυτούς.
Δεν χορταίναμε να δεχόμαστε ευχαριστίες και συγχαρητήρια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΟΥΣ τους καλεσμένους μας.
Συμπατριώτες Σκουληκαρίτες, εμείς έχουμε δεσμευτεί να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας για ότι κάνουμε. Από εσάς ζητάμε μόνο να είστε κοντά μας ενεργοί.
Σας περιμένουμε στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση (όχι εκλογές) που την ανακοινώσαμε και χθές, για την Κυριακή 8 τού Μάρτη το πρωί, στην αίθουσά μας ΑΙΌΛΟΥ 102, στον 1ο όροφο.
Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση όταν πλησιάζει ο καιρός.





















































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: