Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Καστανιά- Τετράκωμο, ξεκίνησαν οι εργασίες


Ξεκίνησαν οι εργασίες από την Περιφέρεια Ηπείρου της ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου " Καστανιά - Τετράκωμο " ενός από τα σημαντικότερα έργα στην ορεινά Άρτα με προϋπολογισμό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Η εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων χρόνων Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη , Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και Υπουργείου Υποδομών έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Η μελέτη για το έργο έγινε από την Περιφέρεια Ηπείρου ενώ οι πιστώσεις διασφαλίστηκαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
«Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη διεκδίκησε το συγκεκριμένο έργο σε όλες τις παραστάσεις του Δημάρχου του και των συνεργατών του τόσο σε επίπεδο Υπουργείου Υποδομών με συναντήσεις με τον Υπουργό Χ.Σπίρτζη και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Δέδε όσο και συναντήσεις με τους βουλευτές του Νομού Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλη Τσίρκα και Γιώργο Στύλιο.
Σε πλήρη συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη ο οποίος διαπίστωσε και μόνος του την αναγκαιότητα του έργου και ασχολήθηκε προσωπικά για την χρηματοδότηση του έργου, για την επίσπευση των διαδικασιών και την επίλυση εμποδίων και προβλημάτων φτάσαμε σήμερα μπροστά στην κατασκευή ενός από τα πιο σημαντικά έργα της ορεινής περιοχής !
Με σχεδιασμό, οργάνωση, στόχους, συνεργασία και διεκδίκηση μπορούμε να πετύχουμε πολλά !
Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και με ομαδικό πνεύμα , οικοδομώντας άριστες σχέσεις συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και την Περιφέρεια Ηπείρου προσπαθώντας από κοινού για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας», σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραισκάκη Περικλής Μίγδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: