Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Τσακίρ κέφι, πολύς χορός και υπέροχη μουσική τα κύρια χαρακτηριστικά στη χθεσινή εκδήλωση των Ηπειρωτών Περιστερίου


Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες το γλέντι  του Συλλόγου Ηπειρωτών Περιστερίου στο κέντρο " Σάλα Παράδεισος ".Παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης , πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος και πολλοί αντιδήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι του Δήμου  Περιστερίου. Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μαρίκα Γκόνη και το μέλος του Δ.Σ. Χριστόφορος Ευθυμίου.Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Αλέξης Τσέκας, η πρόεδρος των Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αθηνά Ζάγκα, αντιπροσωπείες από τους Συλλόγους Ηπειρωτών Ιλίου, Γαλατσίου, Χαϊδαρίου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρτοποιών Πειραιά και νήσων Θεσπρωτός Γιώργος Τσουκαλάς.




Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζήκος Κόντης  η Μαρίκα Γκόνη εκ μέρους της Πανηπειρωτικής και ο Αλέξης Τσέκας από την Ομοσπονδία Μουργκάνας. 


Το παιδικό  χορευτικό τμήμα στην αρχή της εκδήλωσης  μας χόρεψε χορούς από το Πωγώνι.
Η ορχήστρα του Τάσου Μαγκλάρα με τους Χρήστο Πότση, Αλέξανδρο Μαγκλάρα και τα αδέλφια Κόντη στο τραγούδι μας χάρισαν μια υπέροχη μουσική βραδιά. Πολλά συγχαρητήρια στον Ζήκο Κόντη και τους άξιους συνεργάτες του στο Δ.Σ. για την άρτια οργάνωση. 
Και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε!!!

Ακολοθεί πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα





















































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: