Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Πάρτι βλασφημίας στο Ναύπλιο, τρικάκια στο Αγρίνιο να μην βρίζουμε τα θεία…



Σάλο, οργισμένες αντιδράσεις και φραστικό επεισόδιο προκάλεσε η αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι “βλασφημίας” στο Ναύπλιο και εμφανίζει τον Χριστό με μπλε σκιά και… σκουλαρίκια.
Το πάρτι “βλασφημίας” διοργανώθηκε από μπαρ στο Ναύπλιο την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αφίσα που φτιάχτηκε για το «κάλεσμα» ήταν εκείνη που… κόλασε. 

Η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι δείχνει τον Χριστό με μπλε σκιά στα μάτια, κόκκινο κραγιόν, ρουζ και σκουλαρίκια.

Το κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media έγραφε: “Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε”.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr σημειώθηκε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους διοργανωτές του πάρτι και τον εφημέριο του Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου π. Διονύσιο Ταμπάκη! 

Και ενώ στο Ναύπλιο συνέβησαν αυτά το Αγρίνιο γέμισε με αμέτρητα τρικάκια,  τα οποία ανέφεραν. “Μετανοείτε!!  Μην βρίζετε τα θεία…”. 

Δεν ξέρουμε αν τα δύο αυτά γεγονότα σχετίζονται μεταξύ τους, πιθανότατα να προετοιμάζονταν και εδώ κανένα τέτοιο “πάρτι” και κάποιοι είπαν να προλάβουν καταστάσεις!

πηγή: agriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: