Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Μουσικό Σχολείο Άρτας - Κοινή δράση των δομών Αμεα - 3 Δεκεμβρίου 2019. Βίντεο-Φωτογραφίες



Το πρωί της Τρίτης, 3 Δεκέμβρη του 2019, το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε με ένα μουσικό σύνολο στην κοινή δράση όλων των δομών της πόλης που έχουν ως αντικείμενο τη φροντίδα ατόμων με αναπηρία και που υλοποιήθηκε στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου. Το μουσικό σύνολο, αποτελούμενο από μαθητές της Β’ Λυκείου, παρουσίασε μια σειρά επιλεγμένων τραγουδιών με σκοπό τον προβληματισμό πάνω σε θέματα διαφορετικότητας, αλλά και στη στάση που θα πρέπει να υιοθετήσουμε ως κοινωνία για την βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των συνανθρώπων μας ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες του καθενός.
Το σύνολο των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο Μουσικό Σχολείο Άρτας παρουσιάστηκε ως μέρος της κεντρικής δράσης, που πραγματοποιήθηκε για τον ίδιο σκοπό στο Υπουργείο Παιδείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου για την επιλογή των δράσεών μας και την παρουσίασή τους.
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ευχαριστεί όλες τις σχετικές δομές για τη συνεργασία και συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν και βοήθησαν να περάσει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα βίντεο των τραγουδιών από τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας:
Ο ακροβάτης

Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι
Σπασμένο καράβι
Γεροπλάτανος
Κόσμε
Ταξίδι για να σε βρω







Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί
Παναγιώτης Γιαννούτσος
Κωνσταντίνα Τόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: