Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αψήφησαν τις “σειρήνες” οι Ηπειρώτες των Άνω Λιοσίων και ψήφισαν μαζικά στις εκλογές. Μεγάλη νίκη για τον Χρήστο Ρούσσα



Hχηρή απάντηση σε όσους επιχείρησαν να δυναμιτίσουν τις εκλογές στον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και να βάλουν “τρικλοποδιά” στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ έδωσαν τα αποτελέσματα από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής.
Οι Ηπειρώτες της περιοχής αψήφησαν όσους, σύμφωνα με πληροφορίες, τους καλούσαν, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, να μην συμμετέχουν στη διαδικασία και τίμησαν μαζικά με την ψήφο και την παρουσία τους, τη μοναδική νόμιμη οδό για το όργανο που εκπροσωπεί τον πολιτισμό και την ιστορία τους.
Νικητής, με συντριπτικό ποσοστό, αναδείχθηκε ο Χρήστος Ρούσσας, ο οποίος έθεσε έτσι τις βάσεις για μια νέα προεδρία. Η ανοδική πορεία που έχει διαγράψει ο Σύλλογος, κατά την πολύχρονη θητεία του, η ολοκλήρωση της πολυπόθητης Στέγης και, κυρίως, η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του οι συντοπίτες του συμμετέχοντας στις εκλογές, τον καθιστούν, άλλωστε, αδιαμφισβήτητο παράγοντα και εγγυητή της ενότητας του Συλλόγου. Μια ενότητα που, τον τελευταίο χρόνο, δοκιμάστηκε πολύ έντονα από εξωθεσμικές και, εν πολλοίς, πολιτικές παρεμβάσεις, με σκοπό να αποκομίσουν μερίδιο από την ηπειρώτικη πίτα.
Παρά την περί του αντιθέτου προσπάθεια λοιπόν, στις εκλογές της Κυριακής ψήφισαν 605 άτομα, αναδεικνύοντας το νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο, τους εκπροσώπους τους στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και την εξελεγκτική επιτροπή.
Μέσα στην εβδομάδα, τα μέλη του νέου Δ.Σ αναμένεται να συνέλθουν σε σώμα, προκειμένου να εκλέξουν τον πρόεδρο και να αποφασίσουν για τις νέες αρμοδιότητες.

Δείτε τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων:



Ο Χρήστος Ρούσσας μετά την εκλογική διαδικασία έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Παρά τον αήθη και φτηνό πόλεμο που δεχθήκαμε, οι Ηπειρώτες, που διαχρονικά χαρακτηρίζονται από αίσθημα δικαίου, αγνόησαν τις συκοφαντίες και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ τη δουλειά που έχει γίνει και επανεξέλεξαν πανηγυρικά όλα τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ που έθεσαν υποψηφιότητα.
Παράλληλα το ΔΣ ανανεώθηκε με ΝΕΑ μέλη, καταξιωμένα στην κοινωνία μας και με όρεξη για δουλειά.
Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη που μου δώσατε. Ουσιαστικά στηρίξατε και δυναμώσατε την ΟΜΑΔΑ που έφτασε τον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων εκεί που του αξίζει.

Τα καλύτερα έρχονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: