Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τη Δευτέρα οι υπογραφές για την οριστική παραχώρηση του στρατοπέδου του Αγίου Ανδρέα στην Π.Ε. Πρέβεζας


Τη Δευτέρα το πρωί θα γίνει η υπογραφή του συμβολαίου για την οριστική παραχώρηση του στρατοπέδου του Αγίου Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί ο εκπρόσωπος του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Β. Σταθιάς καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Όπως υπογράμμισε στο atpreveza.gr ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να «τρέξει» το συγκεκριμένο ζήτημα εδώ και 2 χρόνια, τη Δευτέρα θα δοθεί οριστική λύση στο θέμα του στρατοπέδου, ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα για την αξιοποίηση των χώρων του.

Να θυμίσουμε πως το προσύμφωνο υπογράφηκε τον Απρίλιο του 2015 και σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί κατά την υπογραφή του, στόχος είναι στο χώρο του Στρατοπέδου να στεγαστούν οι Διοικητικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, με όφελος για τον προϋπολογισμό της, πολιτιστικοί φορείς, μουσεία, δράσεις πολιτισμού, αθλητικές δραστηριότητες και γενικά το στρατόπεδο του Αγίου Ανδρέα να μετατραπεί από χώρο εγκατάλειψης, που είναι σήμερα, σε κέντρο διοικητικής λειτουργίας και διευκόλυνσης των πολιτών, πυρήνα πολιτισμού και αναβάθμισης του επιπέδου ζωής στην Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: