Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεάν γρήγορο ασύρματο ίντερνετ (WIFI) σε όλο τον Δήμο Ζηρού!

Πολλά και σημαντικά ήταν τα έργα που υλοποίησε ή δρομολόγησε η δημοτική αρχή Ζηρού κατά το 2016. Ένα από αυτά ήταν και η υλοποίηση ενός σύγχρονου δικτύου ασύρματου ίντερνετ (WIFI) σε πολλά σημεία του Δήμου, παρέχοντας κάλυψη σε περιοχές που είτε δεν είχαν καθόλου, είτε διέθεταν και ήταν προβληματική, είτε είχε διακοπεί και δεν είχαν προχωρήσει οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το συγκεκριμένο δίκτυο επιτρέπει στους πολίτες να έχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε γρήγορο ίντερνετ από φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets, laptops, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία εντός των διοικητικών ορίων.
Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν κεραίες μεγάλης εμβέλειας και διατίθεται πλέον κάλυψη με ασύρματο ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, στις εξής περιοχές: Άσσος, Άγιος Γεώργιος, Γαλατάς, Γυμνότοπος, Δρυόφυτο, Νέα Κερασούντα, Νικολίτσι, Παπαδάτες, Ριζοβούνι, Θεσπρωτικό, Φιλιππιάδα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η επέκτασή του και στις εξής Τ.Κ.: Ανώγειο, Κερασώνα, Κλεισούρα, Κρανέα, Παναγιά, Πέτρα, Πολυστάφυλο και Ρωμιά.
Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, αναφέρει: “ΟΔήμος Ζηρού, εκτιμώντας ότι στις μέρες μας η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο αποτελεί κοινωνικό αγαθό, προχώρησε στην υλοποίηση ενός σύγχρονου ευρυζωνικού δικτύου που έχει στόχο να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία”.
Η πρόσβαση είναι δωρεάν για όλους και είναι διαθέσιμη χωρίς την χρήση κωδικών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΦΑΤΣΑ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΗΣΜΠΟΥΚ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Στα Μελιανα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το Ζερβο δεν έχει. Κεραια μάλλον ανήκει σε άλλον δημο


Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΜΕΛΙΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ???? Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 30 ΜΕΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ? ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Μιχάλης Φίλιππακος είπε...

oute mia grami sima den exei ston agiorgi isa isa tin kerea vlepoume