Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο αποκατάστασης -ανακαίνισης του γηπέδου τένις στη Φιλιππιάδα. Σειρά παίρνει ο αθλότοπος Θεσπρωτικού.


Το γήπεδο του τένις στη Φιλιππιάδα, ενός αθλήματος που έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, σύντομα θα ανακαινιστεί και θα παραδοθεί προς χρήση στους ανθρώπους του αθλήματος. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, συνυπέγραψε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, την Προγραμματική Σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, το οποίο αφορά την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου αλλά και εργασίες αποκατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μελέτη του έργου έχει συντάξει και εγκρίνει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου από τον Δεκέμβριο του 2015.
Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής σε σχετική του δήλωση σημείωσε: «Ένα αίτημα των ανθρώπων του τένις, το οποίο παρουιάζει μεγάλη παράδοση στη Φιλιππιάδα, καθώς έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο, βρήκε ανταπόκριση στις μέρες μας. Με το έργο αυτό, είναι βέβαιο ότι το γήπεδο θα ανταποκριθεί σε άρτιο βαθμό και λειτουργικά στους σκοπούς του. Η προσπάθεια συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου αλλά και η δημιουργία νέων, είναι συνεχής. Πολύ σύντομα σειρά θα πάρει η δημιουργία του αθλότοπου στο Θεσπρωτικό, έργο το οποίο θα έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό».

Παρών στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ήταν και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: