Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ζηρού


Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, αναφέρει:

«Αγαπητοί, συνδημότισσες και συνδημότες,
Βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2016. Μίας χρονιάς γεμάτη από δυσκολίες και αντιξοότητες, η οποία προστέθηκε στον ήδη μακρύ κατάλογο των χρόνων της κοινωνικοοικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας.
Και τη χρονιά αυτή κληθήκαμε ν' αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις, αλλά και ν' ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών. Εκείνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι εργαστήκαμε σκληρά και με προσήλωση στο έργο και τις δεσμεύσεις που έχουμε απέναντί σας, δίχως να εξωραΐσουμε τις μικρές ή μεγάλες επιτυχίες που καταγράψαμε ως Δήμος, αλλά και δίχως να αποποιηθούμε των ευθυνών μας, όπου κάναμε λάθη.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας προσπαθήσαμε να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και να βελτιώσουμε τομείς της καθημερινότητάς του.
Με τις ίδιες αρχές θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά. Με σκληρή δουλειά, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις μας, με τόλμη και αποφασιστικότητα θ' αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά και τα δύσκολα που έρχονται, αντλώντας δύναμη και από τη δική σας συμπαράσταση.
Εύχομαι η καινούργια χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, αισιοδοξία, εκπληρώσεις στόχων και προσδοκιών αλλά και ουσιαστική ελπίδα για το μέλλον. Να δημιουργηθούν ευκαιρίες και δυνατότητες για τον τόπο, τη νεολαία μας, τον άνεργο, τον επιχειρηματία, τον αγρότη και τον κάθε συνάνθρωπό μας που πλήττεται από τις δυσκολίες της εποχής.
Μέσα από μία δημιουργική αναγέννηση, με στήριξη της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, με καινοτομία και επενδύσεις, να δοθεί και πάλι όραμα και προοπτική στην κοινωνία.
Ενώνοντας δυνάμεις με οδηγό την αλήθεια και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε!.

Χρόνια πολλά & καλή χρονιά!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: