Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πάνος Καμμένος ξεματιάζει F16 στη Σκύρο για να πάνε να πάρουν την Πόλη (PHOTO)


Περιμένουμε να τους πει και τον καφέ για να δούμε αν θα γίνει τελικά Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος


Πολύ κακό πρόβλημα θα έχουν οι κατσικοπόδαροι που ματιάζουν τους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αγαπητοί φίλοι, και αυτό δεν είναι κάτι που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θέλει να το γνωρίζουν όλοι. Όπως διαβάζουμε εδώ, ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στη Σκύρο για να ανταλλάξει ευχές με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και στρατεύσιμους.


Ωστόσο φαίνεται ότι ο Υπουργός της Εθνικής μας Άμυνας υποψιάζεται ότι οι πονοκέφαλοι και η αδιαθεσία των πιλότων μας δεν προέρχονται μόνο από τους συστηματικούς αεροψεκασμούς, αλλά και από το κακό το μάτι, ο ίδιος φρόντισε να σταυρώσει και να φτύσει τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που απογειώνονται για να αναγνωρίσουν και αναχαιτίσουν εικονικά τουρκικά αεροσκάφη, στην 135 Σμηναρχία Μάχης.


Δε γνωρίζουμε εάν προκλήθηκε έντονο χασμουρητό στο ΥΠΕΘΑ κατά τη διάρκεια του ξεματιάσματος και κατ’ επέκταση δεν ξέρουμε εάν ήταν πράγματι αρκετά ματιασμένοι οι πιλότοι ή εάν πρόκειται απλά για ένα προληπτικό μέτρο από το Υπουργείο Άμυνας.
Απευθυνόμενος στους πιλότους, τους μηχανικούς και όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο, ο Π. Καμμένος είπε:
H δράση όλων σας αποτελεί για το έθνος μας ένα μεγάλο κεφάλαιο, καθώς εκτελείτε υψηλή αποστολή και η συνεχής παρουσία σας συμβάλλει στην αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητά σας, που αποδεικνύουν ότι το ισχυρότερο όπλο μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό»
 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: