Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

O Κωνσταντινος Σ. Κωνσταντίνου, 'Eφορος Οικονομικών της ΠΣΕ, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας.


ΜΒΑ BScHons
Οικονομολόγος - Πολιτικός Αναλυτής Εφαρμοσμένων Κοινωνικών Επιστημών
Ταμίας της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας Ελλάδος από την Ακριτική Μουργκάνα από το Γαρδίκι Φιλιατων Θεσπρωτίας Υποψήφιος με την Ενότητα για την Ήπειρο για το νέο Δ.Σ της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας.
Ο Κωνσταντίνος έχει αποφοιτήσει από δυο διαφορετικά Πανεπιστήμια στο Λονδίνο, έχει δουλέψει στην Ελλάδα σαν Εμπορικό Εκτελεστικό στέλεχος σε μεγάλες Εταιρίες φέρνοντας υψηλά αποτελέσματα, τέτοια ώστε καλέστηκε από Πολυεθνική ιδρυμένη από Ηπειρώτη (Bvlgari Global Operations - Σωτήριος Βούλγαρης) στην Ελβετία για να διευθύνει και να διαχειριστεί πάνω από 35 αγορές – κράτη,
Αεροπορικές Εταιρίες & Duty Free αγορές της Νότιας Ευρώπης της Ανατολής της Αφρικής και των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών.
Η αγάπη του για την Θεσπρωτία και το ακριτικό του Χωριό για τα Ριζατικα χώματα των παππούδων του τον έκανε να επισκέπτεται πάντα την Ήπειρο από όποιο μέρος της γης ταξίδευε και δούλευε.
Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα για να κάνει οικογένεια και δημιούργησε δυο Εταιρίες με Εμπορικό χαρακτήρα, 4 καταστήματα και ένα χαρτοφυλάκιο αντιπροσωπειών.
Από το 2013 εξελέγει με την παράταξη ενότητα για την Ήπειρο και προτάθηκε ομόφωνα για Ταμίας της Πανηπειρωτικης και Υπεύθυνος για την Επιτροπή Ανάπτυξης.
Η δράση του στην Πανηπειρωτική δεν περιορίστηκε απλώς στην υπεύθυνη και αποτελεσματική διαχείριση μαζί με τον Πρόεδρο των πολυδιάστατων Οικονομικών θεμάτων της ΠΣΕ, άλλα επεκτάθηκε στη στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχοντας πάντα στοχευόμενη κατεύθυνση την κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων σε μεγάλα θέματα με τίτλους χαρακτηριστικούς όπως
«Αφύλακτη Ήπειρος» ,«Εξόρυξη & Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων στην Ήπειρο» , «Ανεργία στην Ήπειρο», «Πρωτογενή Παραγωγή στην Ήπειρο και Διατροφική Αυτάρκεια», «Προστασία του Ποταμού Καλαμά»
Ο Κωνσταντινος Κωνσταντίνου με την μεγάλη του αγάπη για την Ήπειρο
και την ΠΣΕ όπως αποδείχτηκε δεν εξάντλησε τις πάρα πολλές δυνατότητες αποτελεσματικότητας του, και με αυτή την υποψηφιότητα του υπογραμμίζει ένα μόνο ζητούμενο για την μεγάλη Αποδημία των Ηπειρωτών – ακόμη περισσότερο έργο! με όραμα μέθοδο και αποτέλεσμα για το μέλλον, για την Ήπειρο.

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: