Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η Γεωργία Κατσαντούλα, του Συλλόγου Ηπειρωτών Παιανίας, υποψήφια με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.




Η Γεωργία Κατσαντούλα,  του Συλλόγου Ηπειρωτών Παιανίας,  που ασχολείται χρόνια με το ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό της και που σήμερα ενεργά υπηρετεί, αλλά και έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν στο Δ.Σ. του Συλλόγου,  τους Ηπειρώτες της Παιανίας, συνταξιούχος υπάλληλος των ΕΛΤΑ σήμερα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για στήριξη της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και μέσω του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συστρατεύεται για ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο.

 Η Γεωργία Κατσαντούλα, είναι έτοιμη να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, που είναι πλούσια, καθόσον είχε διατελέσει και συνδικαλιστικό στέλεχος στο χώρο  των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, χρειάζεται τη Γεωργία και είναι σίγουρο ότι έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Γεωργία Κατσαντούλα και εκτιμάμε ότι οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα ανταποκριθούν θετικά αναδεικνύοντας την μέλος του Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωση των Ηπειρωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: