Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο Μηνάς Ζέρβας, ο νεώτερος υποψήφιος, με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.





Η  ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στα πλαίσια της προώθησης νέων Ηπειρωτών 2ης και 3ης γενιάς, στη διοίκηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, προβαίνει σε ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού που θα πλαισιώνουν και δραστηροποιηθούν την κορυφαία αποδημική οργάνωση, καθόσον δεν  είναι ικανοποιημένη η διοίκηση της ΠΣΕ, με τη συμμετοχή των νέων της Ηπειρωτικής αποδημίας στις δράσεις της. Έτσι επέλεξε, πέραν της Σταματίας Δάλλας, που είναι το νεώτερο μέλος του απερχόμενου Δ.Σ.  και του Μενέλαου Σπυράκου, Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου και τον Μηνά Ζέρβα,  Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο της, εκπέμποντας μηνύματα ανανέωσης και μετάβασης σε ανθρώπους νεώτερης ηλικίας.


Ο Μηνάς Ζέρβας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πλούσια δράση στους Ηπειρώτες του Ζεφυρίου και έχει φέρει πολλά νέα άτομα στις δράσεις του Συλλόγου, Ηπειρώτες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Κάτι αντίστοιχο προσδοκά να υλοποιήσει και από τη θέση του μέλους του Δ.Σ της ΠΣΕ, να αποτελέσει δηλαδή το άτομο, που θα ανανεώσει με νέους, αλλά και πολλαπλασιάσει με την συμμετοχή επιπλέον νέων, την Επιτροπή Νεολαίας της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.

Στην προσπάθεια του αυτή, της προσέγγισης νέων Ηπειρωτών στις οργανώσεις της Ηπειρωτικής αποδημίας, δεν είναι μόνος του, καθόσον δίπλα του συμπορεύονται  πολλοί νέοι Ηπειρώτς, από όλη την Αττική.


Αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και στήριξης η υποψηφιότητα του Μηνά Ζέρβα, από τους αντιπροσώπους των Ηπειρώτικων οργανώσεων, που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες, γιατί εκφράζει το νέο και την ανανέωση και επιβάλλεται η νέα γενιά, να συνδιαμορφώσει τη δράση και λειτουργία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: