Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η Ελευθερία Σιαμέτη, η Γενική Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, διεκδικεί με την ''Ενότητα για την ΄Ηπειρο'', τη στήριξη των αντιπροσώπων ηπειρώτικων οργανώσεων, για το νέο Δ.Σ. της ΠΣΕ, στις εκλογές της 4 Απριλίου 2016.








Αν και ενιαύσια, πετυχημένη χαρακτηρίζεται η θητεία της Ελευθερίας Σιαμέτη στη θέση της Γενικής Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Και αυτό το αποδεικνύει, τόσο η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, από το σύνολο των μελών του Δ.Σ., όσο και το έργο της και οι ''πλούσιες'' εκδηλώσεις του τελευταίου χρόνου. Η Ελευθερία Σιαμέτη, αγαπά την Ήπειρο και την οργανωμένη ηπειρωτική αποδημία και η ενασχόληση της με την ΠΣΕ, αλλά και την Αδελφότητα Αμμοτοπιτών Άρτας, την αδελφότητα του χωριού της, έχει γίνει, τρόπος ζωής και σκοπός επιτυχίας και αποτελεσματικότητας.

Διεκδικεί την εκλογή της, στο νέο Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'' και ευελπιστεί την στήριξη των αντιπροσώπων των ηπειρώτικων οργανώσεων που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2016.

Η Ελευθερία Σιαμέτη έχει και την βούληση και την θέληση να προσφέρει πολλά και θα προσφέρει, γιαυτό,  εκτιμώντας και το μέχρι σήμερα έργο της σίγουρα θα την εμπιστευτούν οι αντπρόσωποι των Συλλόγων, αναδεικνύοντας την ξανά στο Δ.Σ. της ΠΣΕ

Καλή επιτυχία στην Ελευθερία και καλή δουλειά στο νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: