Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο χοροδιδάσκαλος Κώστας Μάτσιας, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016








Παρών δίνει στη συστράτευση για αναβάθμιση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ο χοροδοδιδάσκαλος,  από τα Κτίσματα Πωγωνίου, Κώστας Μάτσιας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2016, για το νέο Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.


Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, γιατί ο Κώστας Μάτσιας, έχει δώσει τα πάντρα στη ζωή του για την διατήρηση  της  ηπειρώτικης παράδοσης και  την εκμάθηση παραδοσιακών χορών, διδάσκοντας σε εκατοντάδες  πολίτες όλων των ηλικιών ελληνικούς και ηπειρώτικους χορούς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου είχε προσκληθεί να διδάξει, σε πολλούς   πολιτιστικούς Συλλόγους, ηπειρώτικους και μη. Οι μαθητές του μάλιστα, εκτιμώντας την προσφορά του, τον αποκαλούν με σεβασμό και αναγνώρηση και τον προσφωνούν  ''δάσκαλε'', δείγμα το πόσο  τους έχει επιδράσει η διδασκαλία του.

 Ο  Κώστας Μάτσιας θεωρεί ως καθήκον  του, την προσφορά του, στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και από θέση διοίκησης και γιαυτό διεκδικεί με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', την στήριξη των αντιπροσώπων του οργανωμένου ηπειρώτικου αποδημικού κινήματος, που θα συμμετάσχουν στις εκλογές, ελπίζοντας ότι θα εκτιμήσουν το έργο του και θα ανταποκριθούν αναδεικνύοντας τον, μέλος του Δ.Σ. της ΠΣΕ, που στηρίζει διαχρονικά συμμετέχοντας στις επιτροπές διοργάνωσης μεγάλων και πετυχημένων εκδηλώσεων εδώ και πολλά χρόνια.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Κώστα Μάτσια και καλή δουλειά στο νέο Δ.Σ της ΠΣΕ, εκτιμώντας ότι θα εκτιμηθεί θετικά η δουλειά του και η προσφορά του στην ηπειρώτικη παράδοση και πολιτισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: